2777
2789
عنوان

سونو برا قلب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 32 پست
چه قرصی ببخشیدمیپرسم 

من لتروزول از روز سوم تا پنجم، آمپول گونال آف روز شش، هشت و ده، روز یازده سونو برا سایز فولیکول ها و روزی ی دونه آمپول hmg, روز چهارم آمپول hcg

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون

به من گفتن دوهفته بعداز ابنکه آز مثبت شد برم,که رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود وگفت شش هفته و دو  روزته.

ولی برای ضربان گفت پایان هشت بیا.

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
به من گفتن دوهفته بعداز ابنکه آز مثبت شد برم,که رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود وگفت شش هفته و دو & ...

آهان پس ضربان قلب باز فرق می کنه، من فک کردم قلب ی همون هفته هشت تشکیل میشه

منم پلی کیستم عزیزم خیلی ناراحتم

ن بابا ناراحت نباش، من بعد از چهار  سال نازایی با ی دوره از اینا باردار شدم، توکلت ب خدا باشه دوست خوبم

آهان پس ضربان قلب باز فرق می کنه، من فک کردم قلب ی همون هفته هشت تشکیل میشه

قلب از همون اول تشکیل میشه از هفته شش کم کم ضربان داره تا هفته هشت نه دیگه باید ضربانش تکمیل باشه.

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

اصلا من ماهی ک بار دار شدم هیچ علایمی نداشتم، فقط کمرم درد میکرد، حالت تهوع هم تازه از هفته ششم شروع شد، قبلشک ب جز کمردرد هیچ علامتی نداشتم، نوک سینه هامو زیاد درد نمیکنه، فقط سنگین میشه، همین، دنبال علایم نگرد، من همه ماه ها علایم داشتم ولی باردار نبودم این ماه ک نداشتم باردار. بودم

قلب از همون اول تشکیل میشه از هفته شش کم کم ضربان داره تا هفته هشت نه دیگه باید ضربانش تکمیل باشه.

مرسی عزیزم، تو رو خدا برام دعا کن قلبش بزنه، چند ساله منتظر این اتفاقم