2777
2789
عنوان

امروز صحنه ی جالبی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 43 پست
ما راجع به آدم هایی حرف نمیزنیم که مثل کلاغ فقط به زمین نوک میزنن و نماز میخونن راجع به کسایی میگیم ...

👏👏👏👏👏👏👏👏

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حرف های شما قشنگ و پر از شعار هست... من به واسطه شغلم با این آدم ها برخورد داشتم و میدونم چه زندگی ...

عزیزم ما اینجا راجب اینکه فقر چیز خوبیه صحبتی نکردیم!فقط و فقط گفتم از خودم و امثال خودم خجالت کشیدم.حالا شما هی بخوایید کارشو بی ارزش جلوه بدین چه سودی براش داره؟اگه نماز نمیخوند و به خدا چهارتا بدو بیراهم میگفت خوب بود اونوقت؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ما اینجا راجب اینکه فقر چیز خوبیه صحبتی نکردیم!فقط و فقط گفتم از خودم و امثال خودم خجالت کشیدم ...

اره دیگه نشون میداد چون فقیره بی دین و ایمانه

الان معادلات یه عده با کامنت‌های هدفمند ریخته بهم، باید طبق معادلات اونها پیش بره😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
متاسفانه من قشنگی تو این وضعیت نمیبینم... فکر نمیکنم خودشم نظرش این باشه که وضعش از بقیه بهتره... ...

کسی نگفت ضایعات جمع کردن قشنگه!معلومه خودشم دوسداره شغل بهتری داشته باشه!اینا هیج ربطی بهم ندارن!راستش من نمیتونم کسی رو که چیز بدی ازش ندیدم فقط یه صحنه ی خیلی خیلی قشنگ دیدم که به من تلنگر زد قضاوت# کنم.هنینکه به من تلنگر زد خدا اجرش بده

متاسفانه من قشنگی تو این وضعیت نمیبینم... فکر نمیکنم خودشم نظرش این باشه که وضعش از بقیه بهتره... ...

این عزیزان ،نظر منو شما تو اینجور موارد براشون اهمیتی نداره عزیزم،فقططط نظر خالقشون براشون اهمیت داره و بس

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

چشمها را بایددد شست....جور دیگر بایدددد دید...

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

این عزیزان ،نظر منو شما تو اینجور موارد براشون اهمیتی نداره عزیزم،فقططط نظر خالقشون براشون اهمیت دار ...

متوجهم متاسفانه....

باعث تاسفه که بدبختی یک آدم رو میبینن و به نظرشون "جالب" میاد فقط به صرف اینکه داره عربی یه چیزی بلغور میکنه که احتمالا معنیش رو هم نمیدونه  

....Ever since I lost hope, I live much more happier

[QUOTE=71593693]متوجهم متاسفانه.... باعث تاسفه که بدبختی یک آدم رو میبینن و به نظرشون "جالب" میاد فقط به صرف اینکه ...[/QUOTE

منظورم از این عزیزان ،اون آقا بودن ک نماز خوندن!!!

ینی نظر منو شما برای اون کارگر مهم نیس بلکه نظر خداوند براشون مهمه....

کلا

نظر من ،مخالف نظر شماست عزیزم....

متوجهم متاسفانه.... باعث تاسفه که بدبختی یک آدم رو میبینن و به نظرشون "جالب" میاد فقط به صرف اینکه ...

اینکه کسی به هر اعتقادی که داره پایبنده قشنگه ولی تهمتی که شما میزنی و توهینی که شما میکنی بسیار زشت و زننده اس!!شما واسه همچین ادمایی چکار کردی؟من حداقلش تا جایی که از دستم بر بیاد واسشون احترام قائلم و کمکشون میکنم .

کی گفته شکم گرسنه دین و ایمون نمیشناسه. امثال این آقا خار چشم شماها هستند با این نظرات مشعشع

گذشته نگذشته
عزیزم ما اینجا راجب اینکه فقر چیز خوبیه صحبتی نکردیم!فقط و فقط گفتم از خودم و امثال خودم خجالت کشیدم ...

میدونی از چی حرصش گرفته از اینکه کسی پیدا میشه و خلاف نظریات اینها در عین فقر خدا رو شاکره و از اوضاع زندگیش شاکی نیست. اون آقای شریف حجت هست بر تمام دنیادوستان که تا تقی به توقی میخوره عدالت خدا رو زیر سوال میبرن و به دین ناسزا میگن. اگه الان تعریف میکردی یه رفتگر دیدم داشته به خدا بد میگفته کلی هیجان زده میشدن.

گذشته نگذشته
متوجهم متاسفانه.... باعث تاسفه که بدبختی یک آدم رو میبینن و به نظرشون "جالب" میاد فقط به صرف اینکه ...

بلغور تو داری میکنی. چطور به خودت اجازه میدی ندیده کسی رو قضاوت کنی؟ ت نگاه زیبابین نداری برو نگاهت رو عوض کن. 

گذشته نگذشته
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز