سلام دوستان من باردارم از همون اول گرونی ها شروع شد من هی پیگیر اخبار شدم که الان شده عادت برام تا میفهمم فلان چی گرونتر شده میریزم بهم حالت تهوع از استرس نمیخوام از استرس مریض بشم کسی هست نگران آینده باشه مثل من؟
منم باردارم ولی دیگه اصلا به این مسایل فکر نمیکنم ن به شدت بهم میریختم اعصابم داغون میشد اخر لا خودم گفتم همه چه به جهنم دیگه پیگیر اخبار نمیشم حالا تو این گرونی خودمو بچمو مریض کنم کخ چی.بیخیال شو دوستم
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
میگفت هر وقت به خاطر هر مسائله ای به هم ریختی و نگران شدی به خودت بگو چی شده؟ مگه خدا مُرده که اینقدر ترسیدی؟ مگه خدا دیگه قدرت و عظمتش رو از دست داده؟ نگران چی هستی آخه وقتی تموم امور جهان دست خداست؟
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
کی نگران نیست؟ من که اصلا به بچه آوردن فکر نمیکنم. ۵ ساله ازدواج کردنم. دلم میسوزه که بخوام بجه ای وارد این دنیاکنم.
همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏