مامان_ثمین_توپولو مدیر عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 2681 عنوان ازدواج وزندگی بایک فردمشهور 🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 70 پست من خواهرم دانشجوی سال چهارم دندانپزشکیه.یک فردمشهور البته شایدفقط طرفای خودمون مشهورباشه به هرحال تقریبا ۳،۴ماهه همدیگرومیشناسن هفته پیش ازش خواستگاری کرده خواستم معایب ومزایای ازدواج بایک فرد مشهور روبگین.خواهرم دوسش داره ولی اونم دودله به خاطر شهرتش یکم میترسه ازاتفاقای بعدیش واینکه خیلی توچشم باشنو ریز بشن روش وحتی زندگی خصوصیش.حالا میخوام نطربدین اگ شما بودین چیکارمیکردین چه حرفایی یاشرطایی زده وگذاشته بشه کلا پدرم زیادموافق نیست هرکی هرنکته ای بهذهنش میرسه بگه لطفا یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤ 1397/07/21 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرسانا851 عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 7648 خانوما بس کنید من میگم اون فرد مشهورکیهبازیکن-فوتبال-محلشونه# 😂😂😂😂 خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
جییییلت عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 9564 آیت بی غمه دیگه فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
نعیما_جون عضویت: 1395/06/25 تعداد پست: 817 بگو کیه دیگه مردیم از فضولی میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا
shokufeh70 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2112 نه بابا بگو ردش کنه نمیدونی من چی میکشم از دست این احسان . (علیخانی) 😅😅😅😅😅😅😅😅 و خدایی که بشدت کافیست
وندا91 عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 10207 این بنده خدا یه مشورت خواست شما بیخیال اسم طرف نمیشید وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
مامان_ثمین_توپولو مدیر استارتر عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 2681 اینکه همیشه زیر ذره بین هستن مردم جنبه ندارن یه روز خوبن تعریف میکنن یه روز میریزن تو پیج بند ... خواهرمن ازینکه باهاش بره بیرون وهی دختراباهاش عکس بگیرن بدش میاد واینکه میگه حتما میگن خاک توسرش بااین سلیقش😂خواهرم قیافش بدون عمله یه نواقصی ریزبشی داره ولی درکل خوبه خوشگله روبه معمولیه یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
_تکدونه_ عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 941 خانوما بس کنید من میگم اون فرد مشهورکیه بازیکن-فوتبال-محلشونه# 😂😂😂😂 کلیییییییی برنامه دارم واسه آینده.خداجونم به امید تو
مامان_ثمین_توپولو مدیر استارتر عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 2681 نه بابا بگو ردش کنه نمیدونی من چی میکشم از دست این احسان . (علیخانی) 😅😅😅😅😅😅😅😅 واقعا ؟؟؟احسان علی خانی شوهرته؟؟ یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
مامان_ثمین_توپولو مدیر استارتر عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 2681 آیت بی غمه دیگه ایت بی غم ورزشکاره؟؟؟ یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
مامان_ثمین_توپولو مدیر استارتر عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 2681 لطفا بدون پرسیدن اسم راهنماییم کنید ممنون یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
وندا91 عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 10207 خواهرمن ازینکه باهاش بره بیرون وهی دختراباهاش عکس بگیرن بدش میاد واینکه میگه حتما میگن خاک توسرش باا ... خب این توجه از طرف مردم معمولا تا وقتی ورزشکارها مطرح هستن باقی میمونه از طرفی هم گاهی باید تو اردوی مسابقه باشن یا دایم سفر برن البته این محدودیت ها و سختی ها فقط تا زمانی هست که ورزش حرفه ای رو انجام میدن سنشون که کمی بره بالا دیگه زندگی آرومتر میشه وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
نعیما_جون عضویت: 1395/06/25 تعداد پست: 817 فقط بگو فوتبالیسته یا نه میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا
مامان_ثمین_توپولو مدیر استارتر عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 2681 اووو ایول بابا فوتبال یا کشتی؟؟ 😊 یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
sheyni68 عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 1844 شوهر من خیلیا میشناسنش.البته شخصیت هنری نیست.مزایاش بیشتره.احترام و شخصیت همه چی که واسه شوهر هست به همسرش هم میرسه.بدیش اینه تو خیابون همش سلام میکنن.خیلی جاها راحت دست تو دست نمیتونیم قدم بزنیم یا من هر لباس جلفی که میخوام رو نمیتونم بپوشم😊 کارشناس ارشد حقوق قضایی