2777
2789
عنوان

کسایی که شکم دارن بیان دوستان غیرباردار رو میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 9299 بازدید | 41 پست
عزیزم چندساله که اینجوریم مطمینی بخاطر ورم معده هست؟چون همیشه همینجوری ثابته تغییر نمیکنه چندین ساله

دوست من اینجوری بود شکمش دوطبقه بود رفت دکتر گفت ورم معده داره که باید لاغر کنه که هنوزم لاغر نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قبل زایمان نبودم یه رحم کوچولو به شکم وصل بود یعنی خط نیفتاده بود که دوتا قلمبه بیاد بیرون 

اصلا این مدل شکمی که فرستادم طبیعیه ادم اسنجوری باشه؟من که زایمانی چیزی نداشتم فقط وزن اصافه کردن اخه موندم چرا دو تیکه شده

دوستای گلم لطفا یه صلوات برای حل مشکل بزرگم بفرستین...ممنونم ازتون  
نه بابا جای کش چیه خخخخخخخخ شما خودت این شکلی نیست شکمت؟اخرش نفهمیدم طبیعیه یا نه

چرا ب نظر منم جای کمر شلوار هست من تا ی سال پیش شکمم دو تیکه نبود ولی توی این یک سال همش شلوار لی پام بود شکمم دو تیکه شده😊😊😊😊

نه بابا جای کش چیه خخخخخخخخ شما خودت این شکلی نیست شکمت؟اخرش نفهمیدم طبیعیه یا نه

چرا منم موافقم جای کش شلواره. خیلیا اینطورن .منم این مدلیم. ولی نه به این شدت. 

جای-کش-شلواره-بگوچشم#  

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
منم همینطور😢😢

گلم دقیقا شکمت مثل این عکسه که فرستادم؟من نگران شدم حس کردم شکلش غیرطبیعیه چرا دوتیکه شده شماهماین شکلی

من قبل از بارداری اولم اینجوری بودم دقیقا جای کش بود ولی بعد از زایمان از این شکل دراومد.چون شلوارمو میذاشتم زیر شکمم.شکمم درست شد😂

اصلا این مدل شکمی که فرستادم طبیعیه ادم اسنجوری باشه؟من که زایمانی چیزی نداشتم فقط وزن اصافه کردن اخ ...

عزیزم چن کیلویی؟ شکم من هم همینطوریه! تقریبا 90 کیلو شدم یعنی ده کیلو از قبل از زایمانم بیشترم!

والا من همینجوریش لاغرم ولی ورم ندارم.دو تا قلمبه دارم عمل کنم دیگه چیم میمونه 😂

شکمت مثل عکسه دقیقا گلم؟

گلم دقیقا شکمت مثل این عکسه که فرستادم؟من نگران شدم حس کردم شکلش غیرطبیعیه چرا دوتیکه شده شماهماین ش ...

آره گلم دقیقا همینه ولی من لاغرم فقط شکم دارم باشگاه بری درست میشه منم میخوام برم مربیت باید خوب باشه و دقیقا بگه چ تمرینایی انجام بدی صمنا من زایمانم نداشتم

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...
عزیزم چن کیلویی؟ شکم من هم همینطوریه! تقریبا 90 کیلو شدم یعنی ده کیلو از قبل از زایمانم بیشترم!

من67 دقیقا مثل عکسی؟