2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

می دونم مفیده براش ولی دیگه خسته شدم

ی چرت بزن خستگیت در بره 

ای بابا خوب بود از صب تا شب و از شب تا صب همه ی فکر و ذکرت میشد شام و ناهار وصبحونه اش ک وای چی براش درست کنم ک بخوره بچم هیچی نمیخوره ضعیف میشه ال میشه بل میشه😣

آره دیگه مرغ و گوشت جدا براش درست می کنم تا با لوبیا پلو و عدس پلو می خوره

نه گلم میگم گوشت یامرغ بزاربپزه یعنی اب پز بشه وقتی پخت برنح بریز روش تابپزه نمک روغن زعفرون بزن بعد دمش کن خیلی خشمزه میشه 

تاخداهست وخدایی میکند...فاطمه مشکل گشایی میکند.
آره والا راست می گی 

پس جای خسته شدن برو خدارو شکر کن

بچه داداشم چند روز سیب زمینیشون تموم شده بود سیب زمینیم اصلا گیر نمیومد لب ب غذا نزده بود دیگه مجبور شده بودن ب هممون زنگ بزنن با کلی شرمندگی سیب زمینی بخوان درصورتی ک اصلا شرمندگی نداره من حاضرم جونمم واسه بچه داداشم بدم ولی اینجور عادت غذایی خیلی زشت و بد ومضره

نه گلم میگم گوشت یامرغ بزاربپزه یعنی اب پز بشه وقتی پخت برنح بریز روش تابپزه نمک روغن زعفرون بزن بعد ...

اینجوری هم درست می کنم براش ولی می گه نه هیچی توش نباشه فقط عدس و برنج منم گوشتشو جدا می ذارم

پس جای خسته شدن برو خدارو شکر کن بچه داداشم چند روز سیب زمینیشون تموم شده بود سیب زمینیم اصلا گیر ن ...

آخی عزیزم دختر منم اولاش اینجوری بود فقط خلال سیب زمینی می خورد ولی الان بهتر شده خدا روشکر

آخی عزیزم دختر منم اولاش اینجوری بود فقط خلال سیب زمینی می خورد ولی الان بهتر شده خدا روشکر

این فقط سیب زمینی 

کالباس 

سوسیس

همبرگر 

ترشی مخلوط درشت  خام میخوره😂😂

کلا چیزی ب اسم معده واسش نمونده پدر ومادرش خیلی نگرانشن ولی درست نمیشه گوشت نمیخوره هر دو هزار سال یک بار شاید مرغ بخوره ماهی هم همینطور😔😔