2821
2789
حالا اگه ب اسم پشنهادی شما کسی چیزی بگه  میگی وای هرکس سلیقه ای داره و سلیقه ش محترمه ولی برای ...

نه جانم این حرفو نمیزنم خب هرکس نظرش رو میگه, ممنون ک کاملا متوجه شدی نسبتا محترمم, 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو بچگیش بهش تجاوز شده فوبیا داره ب اینکه این بلا سر بچشم بیاد ۱۵ ساله ازدواج کردیم من تازه مادر شدم ...

اخ الهی...چجوری این اتفاق افتاد؟ البته اگه دوست نداری نگو

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم
اتفاقا اسمای کردی عالین.روژان معنیش چیه؟

روزها 

اسم یه خواننده معروفم بوده 

ایناهم کوردین اطراف خودم دیدم

آساره :ستاره

سایدا:سایه مادر

آیدا:اه مادر 

جوانا

روژین

روجا

اخ الهی...چجوری این اتفاق افتاد؟ البته اگه دوست نداری نگو

۶ سالش بوده عموش به بهانه پارک میبرش بیرون و.....

امروز فهمیدم به جای یه دونه نی نی شدم مامان سه تاااا نی نی😄❤❤❤ به باباتون چه جوری بگم حالا؟؟؟😭😭😲😱

اخییی.انشالله قدم بچه تون خیر باشه و همسرتونو ازاین رو ب اون رو بکنه.مطمءن باشید.وقتی ک مقاومت کردید و نگهش داشتید..خدا حتمااا پاداششو نیده بهتون شک نکنید

اخییی.انشالله قدم بچه تون خیر باشه و همسرتونو ازاین رو ب اون رو بکنه.مطمءن باشید.وقتی ک مقاومت کردید ...

مرسی عزیزم💟

امروز فهمیدم به جای یه دونه نی نی شدم مامان سه تاااا نی نی😄❤❤❤ به باباتون چه جوری بگم حالا؟؟؟😭😭😲😱

😢😢😔😔😔خیلی متاسفم عزیزم... امیدوارم وجود با ارزش همسری مثله شما مرحم زخمش باشه

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم
😢😢😔😔😔خیلی متاسفم عزیزم... امیدوارم وجود با ارزش همسری مثله شما مرحم زخمش باشه

خیلی  ممنون💟💟💟

2825
2823
2791
2779
2792