2777
2789
عنوان

افزایش قد 😍😓

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 42 پست
نه بابا صفحه رشد تو اون سن بستس 😆الانوالبته بچه های اینجا میان میگن با بخور و ماسک بلند شدن😂😂😂

نه بابا با عنبر نسا😂😂😂😂

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
نه بابا صفحه رشد تو اون سن بستس 😆الانوالبته بچه های اینجا میان میگن با بخور و ماسک بلند شدن😂😂😂

اره 😂😂😂

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت خیلی ورزش میکردم حدود دو سال مرتب ورزش.بعدش قدم چند سانت زیاد شد بخاطر حرکات کششی  .‌ولی بعد دوباره کم شد ورزشو گذاشتم کنار. البته یکم گودی کمر و پوکی استخوان دارم . مفاصلم داره کوتاهتر میشه

اره  یه روش جدید اومده  پاهارو از ساق جراحی میکنن بدون عوارض ده سانت بلند تر میشه  من ...

جراحی که میگن خطرناکه وخیلی سخته وگرون 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
پیش کی رفته؟

اسم پزشکشو نمیدونم مثل اینکه یه چیزی شبیه پیچ تو استخون پا کار میذارند  خودش رشد میکنه بعد از چند ماه خارجش میکنن   راجب این روش چیز زیادی نمیدونم   ینی هیچی نمیدونم دورادور شنیدم   

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
این جراحی به اون شکل نیست که استخون و مفصل اسیب ببینه   کلا جدیده و متفاوت  

بسیار پرهزینه س و تو ایران نشنیدم  انجام بشه    ولی نتیجش عالیه ظاهرا 

این جراحی به اون شکل نیست که استخون و مفصل اسیب ببینه   کلا جدیده و متفاوت  

منم شنیدم بین استخونا پا فاصله میندازن این به مرور خودش پر میشه چند ماه باید بی حرکت باشی ریسک اینکه یکی از پهات بلندتر بشه داره 

واقعا خب از کجا میشه تهیه اش کرد 

من بهت قول نمیدم ولی خدایی من باشگاه که میرفتم استادم حرکت کششی میداد میگفت واسه افزایش قد تو ۵ماه چند ثانت افزایش قد داشتم..الان خواستم پکیج بگیرم دوستم گفت من سفارشش دادم بعد دیگه ازش گرفتم تو تلگزام اگه میخوای بهت بدمش

من بهت قول نمیدم ولی خدایی من باشگاه که میرفتم استادم حرکت کششی میداد میگفت واسه افزایش قد تو ۵ماه چ ...

اره عزیزم میخوام 

منم شنیدم بین استخونا پا فاصله میندازن این به مرور خودش پر میشه چند ماه باید بی حرکت باشی ریسک اینکه ...

نه این داخل استخون ساق یچیزی کار میذارن خودش رشد کنه   تو ایران انجام نمیشه مطمئنم