2777
2789
عنوان

شرمنده همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 27 پست

وای عزیزم چی بوده تاپیکت خدا نکنه دلت بگیره از کسی و این که غیر از خدا هیچ کسی نمیدونه کی پاکه و کی گناهکار عزیزم شما هم به دل نگیر اگه کسی بهتون حرفی زده 

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲سال

خب ببین اون مشکلی که پیش اومده خیلی عادیه یهو بنده خدا رفته دشویی و بعدم حسش پریده همین 

نگرانی و ناراحتی نداره اصلا اخه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب ببین اون مشکلی که پیش اومده خیلی عادیه یهو بنده خدا رفته دشویی و بعدم حسش پریده همین  نگران ...

خوب شد گفتی متوجه موضوع شدم😍

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

خوب آخه کاری از دست دوستان بر نمیاد انقدر هم حساس نباش حالا هر دفعه ممکنه به یه دلیلی ادامه نداشته باشه ناراحتی نداره که

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خوب شد گفتی متوجه موضوع شدم😍

فدات😍😍بنده خدا استارتر خورده تو ذوقش ماجرا ولی خب گاهی پیش میاد و طبیعیه 

بعد چندساعت دوباره اوکی میشه😉

خب ببین اون مشکلی که پیش اومده خیلی عادیه یهو بنده خدا رفته دشویی و بعدم حسش پریده همین  نگران ...

اخه تاحالا واسم پیش نیومده بود بعدشم یکسال منتظر بچه هستم این ماه کلومیفن خوردم به امید اقدام

اخه تاحالا واسم پیش نیومده بود بعدشم یکسال منتظر بچه هستم این ماه کلومیفن خوردم به امید اقدام

عزیزم دست خودش که نیست 

مثانه شو خالی کرده بعدم اب سرد لابد استفاده کرده حسش رفته یکی دو ساعت دیگه خودت برو جلو اوکی میشه ماجرا 

اگه نه که فردا هم روز خداست

بهرحال نگران نباش طبیعیه 

احتمالا همون لحظه پریود شده البته مغزی، گاهی آقایون همچین میشن  شما هیچ وقت به خودت نگیر ناراحت نباش ، طبیعی رفتار کن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

دشمنان شرمنده .شما ببخشید که نتونستیم همدردی کنیم .🤔

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.