نمیدونستم شما پاک و منزه هستین من فقط گناهکارم شما با شرم و حیا هستین من بی شرم و حیام.....متاسفم واسه خانومایی ک تاپیک قبلم اراجیف نوشتم من فقط دردودل کردم نه چیز دیگه واقعا ک باجنبه این
وای عزیزم چی بوده تاپیکت خدا نکنه دلت بگیره از کسی و این که غیر از خدا هیچ کسی نمیدونه کی پاکه و کی گناهکار عزیزم شما هم به دل نگیر اگه کسی بهتون حرفی زده
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب آخه کاری از دست دوستان بر نمیاد انقدر هم حساس نباش حالا هر دفعه ممکنه به یه دلیلی ادامه نداشته باشه ناراحتی نداره که
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
اخه تاحالا واسم پیش نیومده بود بعدشم یکسال منتظر بچه هستم این ماه کلومیفن خوردم به امید اقدام
احتمالا همون لحظه پریود شده البته مغزی، گاهی آقایون همچین میشن شما هیچ وقت به خودت نگیر ناراحت نباش ، طبیعی رفتار کن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔