balaaa مدیر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21591 عنوان با کاکائو%۸۹چیکارکنم😫 | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست یه بسته دارپ خیلی تلخه دوس ندارم...چیزی میشه درست کرد باهاش؟؟؟؟ مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹 1397/07/20 | 19:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرین76 عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2984 وای دلم خواستعاشق کاکائو تلخم آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
balaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21591 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 منم از خودتونم شاید برای همینه عزیزمی بخورش همونجوری تلخ تا قدر شیرینی های جها ... جمله قصارت توحلق اون کاکائو فروشه😂😂😂😂دورازجونت😘😘😘 مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
balaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21591 بعد از ذوب کردن و افزودن شکر ،بهش آجیلی خرد شده (شور نباشه) اضافه کن. بعد تو پودر نارگیل بغلتون میش ... میسی😘😘😘😂من هیچی بلدنیست🙈ممنون از راهنماییت😍 مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16356 میسی😘😘😘😂من هیچی بلدنیست🙈 ممنون از راهنماییت😍 فدات عزیزم.اینها که گفتم همه ساده هستن و دستورشون تو نت هست. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16356 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 منم از خودتونم شاید برای همینه عزیزمی بخورش همونجوری تلخ تا قدر شیرینی های جها ... فیلسوف شدی سوگل😅😘 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
دخی2906 عضویت: 1395/07/12 تعداد پست: 3542 دارپ=دارم سس شکلاتی براق برا روی کیک روکش میتونی استفاده کنی براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟