2777
2789
عنوان

بايد واسه خودمون ارزش قائل باشيم 👸🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 80 پست
چرا طرفه می رید؟ من سوال پرسیدم و از یه خانم تحصیلکرده‌ی با فرهنگ و اجتماعی و شاعغل انتظار جواب دار ...

دركتون كمه چون سواد و تجربه اي در اين زمينه ندارين 

بيشتر عصبي رفتار ميكنيد 

راجبه سوالتون 

من اگه مجبور باشم با شوهرم زندگي كنم و راهي نداشته باشم 

و كل زندگيم درگير مشكلات و بدبختي باشم و شوهرم نه بهم توجه كنه و نه برام ارزش قائل باشه راستش نميدونم چه واكنشي نشون ميدم چون  تو اون شرايط نبودم ولي اگر هم خيانت كنم حقم اين نيست كه إعدام بشم فكر ميكنم تو اون شرايط بهم كمك كنند خيلي بهتره و نياز به كمك دارم تا قضاوت

مشكل اينجاست كه شما همچيو فقط از ديد خودتون نگاه ميكنيد ولي همه ي ادما مثل هم نيستن  

و چرا انقدر سواد من باعث ناراحتي شما شد كه همش روانشناس روانشناس ميكنيد يكم اروم باشيد داريم تو جامعه اي زندگي ميكنيم كه بيشتر ادما سواد دانشگاهي دارن و مسئله ي عجيبي نيست 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
من از شما انتظار فهم حرفامو ندارم  حرفم اينه كه هر كسي ميتونه اشتباه كنه  هركسي هم كه اشت ...

شما این نوع حرف زدنتون دارید قبح خیانت توسط خانومها می ریزددرواقع وشاید نوعی جواز خیانت باشه 

من اینطوری استنباط کردم 

به نظرم این کار قبیح باید بیایم ازقبح شدیدش بگیم نه اینکه بگیم چراوقتی زنی اینکار میکنه باید مثل مردکه سرزننشش نمیکنن کم سرزنشش کنن

کلا خیانت خیانت چه اطرفمرد چه ازطرف زن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زن اگرخیانت کنه حکمش کلا فرق داره  زن مادره همسره مسول تربیت یک نسل هست  بیشترین تاثیرگذ ...

بله درسته 

در هر صورت وقتي يه خانوم و اقا ازدواج ميكنن بايد بدونن وظيفه هايي دارن كه بايد انجام بدن 

هم خانوم و هم اقا بايد رعايت كنند 

ولي اگه هر كدوم اشتباهي ازشون سر زد بهتره بهشون كمك بشه  

بله درسته  در هر صورت وقتي يه خانوم و اقا ازدواج ميكنن بايد بدونن وظيفه هايي دارن كه بايد انجا ...

بله قبول دارم کمک کنیم تاازاشتباه دربیان جبران کنن 

شما این نوع حرف زدنتون دارید قبح خیانت توسط خانومها می ریزددرواقع وشاید نوعی جواز خیانت باشه  ...

دقيقا همينه منم ميگم خيانت خيانته مرد و زن نداره 

به فرض يكي خيانت كرد نبايد زنارو اعدام كرد مردارو بخشيد

بايد به هردوتاشون به يك اندازه كمك بشه 

هيچ كسي از روي دلخوشي و خوشبختي خيانت نميكنه 

در ادامه تاپيكم بيشتر توضيح دادم ♥️♥️♥️

دركتون كمه چون سواد و تجربه اي در اين زمينه ندارين  بيشتر عصبي رفتار ميكنيد  راجبه سوالت ...

من عصبیم؟

شما مرتب به من توهین می کنید بعد من عصبیم؟😄😄

من سواد روانشناسی ندارم بله چون ندارم ادعا هم نمی کنم دارم😊

مگه شما روانشناس نیستین؟ پس چرا بهتون برمیخوره میگم روانشناس!😲

من هم نگفتم طرف اعدام بشه، اگر کامنت هامو با دقت خونده باشید هیچ جا نگفتم اعدامش کنید، گفتم جدا بشه بره با کسی که متاهل نیست.

خیلی ها هم سواد دانشگاهی ندارن فقط ادعا می کنن که دارن

مدعی_نباشیم_😊#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دقيقا همينه منم ميگم خيانت خيانته مرد و زن نداره  به فرض يكي خيانت كرد نبايد زنارو اعدام كرد م ...

دوست عزیز به نظرم این کار وتفاوت حد درمجازات که دارن باید تحقیق کنید 

حتمادلیل منقطی عقلی ونقلی صحیحی داره 

بله قبول دارم کمک کنیم تاازاشتباه دربیان جبران کنن 

دقيقا دقيقا خدارو شكر شما متوجه شدين 

كاش همه بجاي قضاوت و تندروي در مورد مخصوصا خانوما بدونن تمام كسايي كه خيانت ميكنن 

بخاطر كمبود اعتماد به نفس و كمبود محبت و هزارتا مشكل ديگست كه بيشتر به كمك نياز دارن تا فحش و دعوا و قضاوت 

شما این نوع حرف زدنتون دارید قبح خیانت توسط خانومها می ریزددرواقع وشاید نوعی جواز خیانت باشه  ...

دقیقا دارن جواز میدن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دقيقا دقيقا خدارو شكر شما متوجه شدين  كاش همه بجاي قضاوت و تندروي در مورد مخصوصا خانوما بدونن ...

همه اینها هست درست 

اماااااااا بازم جوازخیانت نیست 

چراقبلازاینکه خیانت کنن نرن دنبال مشاورودکتر و.. تامشکلشون رفع بشه 

اونموقع کمکشون کنیم باید

بعد حکم زنای زن شوهردار شمافرمودید اعدام امااجرانمیشه وفکرکنم حکمش سنگسار باشه امااجرانمیشه دراین زمان

من عصبیم؟ شما مرتب به من توهین می کنید بعد من عصبیم؟😄😄 من سواد روانشناسی ندارم بله چون ندارم ...

اگه حرفام طوري بود كه فكر كردين دارم بي احترامي ميكنم معذرت ميخوام ❤️

نه طوري ميگين خانوم روانشناس انگار كه تمام حرفايي كه ميزنم بدون كسب تجربه بيان شده در صورتي كه از نزديك شاهد زندگي سخت بعضي از خانوادها بودم 

شما ميگين زندگي خوكي  ادم نيستن خوكن و ...

در صورتي كه من فقط ميگم ما جاي اونا نيستيم و نميدونيم تو چه شرايطي هستن بعضيا نميتونن جدا بشن امكانش نيست 

از كمبود نياز دست به هر كاري ميزنن 

از نظر من بايد بهشون كمك كنيم كسي كه ميتونه جدا بشه كه تكليفش روشنه ولي كسي كه نميتونه نبايد قضاوت بشه

دقيقا دقيقا خدارو شكر شما متوجه شدين  كاش همه بجاي قضاوت و تندروي در مورد مخصوصا خانوما بدونن ...

من رفتم خوندم سه نوع مجازات دارن شلاق 100 ضربه برای زن ومرد زناکار 

اعدام 

سنگسار 

نوشته بود هرکدوم باتوجه به نوع زنا متفاوت هست 

میگم خیلی کلی پیچیده و.. هست 

نمیشه کلا گفت چرااین حکم متفاوت هست حتما باید تحقیق کامل وجامعی کرد دربارش 

یاازوکیل خیلی کاربلد وقانون دان سوال کرد

همه اینها هست درست  اماااااااا بازم جوازخیانت نیست  چراقبلازاینکه خیانت کنن نرن دنبال مش ...

منظورم از إعدام اينه كه به بدترين شكل قضاوت ميشن

خيليا نميتونن برن مشاوره اونم تو اين شرايط بد اقتصادي و هزينه هاي زياد 

واقعا تو جامعه ما زنايي هستن كه هيچ راهي ندارن هيچ راهي 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز