2777
2789
عنوان

خودمو کوچیک کردم با این جواب دادنم ؟؟(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 41 پست

مردا دوست ندارن بازخواست بشن.من ک کاری بهش ندارم در ظاهر اما زیر زیرکی میپامش

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
مردا دوست ندارن بازخواست بشن.من ک کاری بهش ندارم در ظاهر اما زیر زیرکی میپامش

اخه قبلا هم یکبار سر همین بحث کردیم و من گفتم انفالوش کن اونم کرد 

بخدا منم گیر نمیدم فقط رو این شخص حساسم 

الان جوابی که دادم خودمو کوچیک کردم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل نازم حساس نشو.اونم تحریک میشه ها.بیخیال ایزی گویینگ باش😍😘

چیچی گوزینگ؟؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
چیچی گوزینگ؟؟؟

😁😂😁😂😁easy goingیعنی ریلکس

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
اخه قبلا هم یکبار سر همین بحث کردیم و من گفتم انفالوش کن اونم کرد  بخدا منم گیر نمیدم فقط رو ا ...

نه جوابت خوبه.اما کمی بی محلی و بی اهمیتی نشون بدی بد نیس.از ی طرفم اون شخص رو زیر نظر بگیر.ببین چی تو چنتشع

اره دارم  فقط عصبی شدم

گفتم ک ریلکس باش.اون اگ عاشقت باشه کس دیگه ای رو نمی‌بینه

😁😂😁😂😁easy goingیعنی ریلکس

😂😂😂ها اکیه فمیدم تچکر

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
😂😂😂ها اکیه فمیدم تچکر

فدوت😂😘

منم شوهرم با عروس عموش درارتباطه میره خونشون وقتی شوهرش خونه نیس بهم میزنگن تو تاپیکم هس الان بحثمون شد گف اون مثل خواهرمه منم بشدت الان عصبیم

لطفااگ میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین