2777
2789
عنوان

خرج و مخارج

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر ماه دو تومن اینا باید درآمد داشته باشی ک یه قسمتش رو انجام بدی تا ماه بعدی

خودت درآمد نداري؟؟؟

اگ نداري ب نظرم برو ب فكر ي كار باش تا اينك دنبال كسي ك واست انجام بده اگ هم داري ك هيچي

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اگه خوشکل بودی نیاز به این همه سرویس کردن هر ماه نداشتی😆

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
کجای حرفام شبیه سرکار گذاشتنه!!!! اینکه میرم دنبال زیبایی؟!

خودت باش

چراخانومای ایرانی انقدررررر اعتمادبنفسشون پایینه

حالا اگه ی سری ایرادای واقعا ضایع رو برطرف کنی خوبه اما اینهمه که گفتی واقعا غیر ضروریه

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
خودت درآمد نداري؟؟؟ اگ نداري ب نظرم برو ب فكر ي كار باش تا اينك دنبال كسي ك واست انجام بده اگ هم دا ...

کار دارم

اون ک قسمت فان قضیه بود دنبال دکترم

من غلطططط کنم دوباره ازدواج کنم

درباره پلاسما جت تحقیق کردی؟ واقعا تاثیر داره  چقد ماندگاری داره؟

اره انجام دادم ولی دو جلسه دیگه باید برم . خیلی خوبه. تو فک کن اول ک دنیا آومدی ک دور چشمت چین و چروک نداشتی مگه بد بود؟؟؟ حالا با گذر زمان این چینا پیدا شدن و تو پوستت رو برمیگردونی ب حالتی ک اول داشت

خودت باش چراخانومای ایرانی انقدررررر اعتمادبنفسشون پایینه حالا اگه ی سری ایرادای واقعا ضایع رو برط ...

خب اینکه شبیه ده سال قبلم بشم بدون چین و چروک و گودی صورت بده مگه؟

بخدا سن ک میره بالا جاذبه زمین رو صورت تاثیر میزاره🤣

نه عزبزم انقد با خودت ور نرو.اگه پوستت قابل قبوله خرابش نکن مگر اینکه واقعن اختیاج به درمان داشته باشی.سعی کن خودت از پوستت مراقبت کنی صد افتاب.اسپری گلاب..ماساژ...بعدشم سنی نداری اعتماد بتفست کمه..

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
خب اینکه شبیه ده سال قبلم بشم بدون چین و چروک و گودی صورت بده مگه؟

گلم مگه ی خانم ۳۱ ساله چقدر چین وچروک داره

بنظرم زیادی احساس پیری میکنی من۲۸ سالمه سنم وچهره ام یکیه همه اینو میگن ولی خودم توهم بی بی فیسی دارم وحس میکنم شبیه بیست ساله ها هستم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود