2777
2789
آره  بچه ها گفتن امروز حدیث کسا و با 360 تا توحید بخونم برای طلب فرزند

من سر نمازم یادت میکنم توام لطف کن ب نیتم یه دعایی بکن ب نیت ۵تن ۵تا توحید برات میکنم انشالله اینجوری صدامون بهتر برسه اون بالا

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
چشم حتما گلم اگه لابق باشم شمام برای من دعا کنید منم دیروز بی بی چکم هاله انداخت

آخه عزیزم انشالله ک بارداری انشالله ب زودی دامنت سبز شه ۵تا صلوات ب نیت میدم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عزیزم انشالله ک بارداری انشالله ب زودی دامنت سبز شه ۵تا صلوات ب نیت میدم

مرسی عزیزم منم واست فرستادم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
ممنونم بی خبر نذار منو هروقت رفتی آز مثبت شد بگو

چشم شمام همینطور عزیزم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن