2777
2789
واقعا یعنی میشه ک بشه اصلا خیلیییی کمرنگ ب زور عکس انداختم ۳روز ب موعود مونده

مال من تو عکس معلوم نمیشد 

بعد از سه روز کمرنگ شد

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

انشالله که مثبته 

اگه قبلا میزدی هیچ وقت هاله نمینداخت به احتمال زیاد مثبته

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمرنگ شد?

آره یعنی معلوم شد 

اون موقعی که هاله بود غیر از خودم کسی نمی دیدش. 

دو سه روز بعدش شوهرم میدید

نه پستای قبلمو ببین هیچ کدوم هاله ندارن

مثبت بود بیا منو ریپلای کن خوشحال شم😊

منم دیدم انشاءالله که مثبته

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
آره یعنی معلوم شد  اون موقعی که هاله بود غیر از خودم کسی نمی دیدش.  دو سه روز بعدش شوهرم ...

آخههههه ای خدا میشه دامنم سبز شه خیلی علائم بارداری دارم هر چیزی ک فکر کنید اما از دیشب کمر درد گرفتم و دل درد ک زیر دلمه خیلی کلافم انگار پری میخواد بیاد حتی دیشب دستشویی هم میکردم زیر دلم یبار تیر بدی کشیدی گفتم الانه ک پری بیاد اما امروز صبح باز از اون دردا خبری نیست

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
آخههههه ای خدا میشه دامنم سبز شه خیلی علائم بارداری دارم هر چیزی ک فکر کنید اما از دیشب کمر درد گرفت ...

توکل به خدا