2777
2789
عنوان

بابام ميخواد بچه دار شه 😏😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 101 پست
نکنن اینکارو ..عموی من و دایی بچه اخرن ..همین سن پدر و مادرتون بودن مادربزرگم اینا ...طفلی ها اصلا ک ...

اره بابا. مامانم قبول نميكنه كه. فقط تعريف كردم بخنديم بدونيد عجب باباهايي پيدا ميشن 😂

خدايا مرسي ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الآن بخاطر همین قیمت پوشک زوج های جوونم از بچه دار شدن منصرف میشن. آخه خییییییلی گرونهههههههه😭😭😭 ...

ببم سایز4 خریدم 47 بایه بسته چوشک ساده 14 ازکلی فروش تازه!😖

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
الهی بگردم توکل کن به خدا ، خدا روزی رسونه مطمئن باش تولکت به خدا باشه خدا خودش بهتون برکت میده از پ ...

ممنون عزیزدلم لطفابرام دعاکنید بخدا خ گناه داریم😢😢😢😢😢

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
اره بابا. مامانم قبول نميكنه كه. فقط تعريف كردم بخنديم بدونيد عجب باباهايي پيدا ميشن 😂

کاره خوبی میکنه . بابای منم میگه .مادرم ۴۶سالشه .بابام ۵۰ .. اما مامانه منم زیر بار نمیره .و منم نمیزارم😌 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
آخی.ای جانم.ایشاا... اوضاع ثبات پیدا کنه برای بچت یه خواهر یا برادر بیاری.

قربونت ممنون😗😍

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
الآن بخاطر همین قیمت پوشک زوج های جوونم از بچه دار شدن منصرف میشن. آخه خییییییلی گرونهههههههه😭😭😭 ...

نمونه اش من فقط پوشاک نیست که فقط پوشک بودبخدا کهنه میبستم خرج ازمایشات طول بارداری ودکتراینا😢😢😢😢😢😢

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍