2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 54 پست
دیگه رفت امد نکن باهاشون وقتی زندگی عالی داری،چه نیازی به دوست دورو داری....من همشونه خط زدم فقط درح ...

خیلی دلم میخواد. از خدامه. ولی اینجوری من میشم آدم بده. میدونم یکی از دوستام خیلی پشت سرم حرف میزنه. دوست ندارم دوستای دیگه ام بهش بگن حق با تو بود و بعد همشون پشتم حرف بزنن

خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏
خیلی دلم میخواد. از خدامه. ولی اینجوری من میشم آدم بده. میدونم یکی از دوستام خیلی پشت سرم حرف میزنه. ...

عزیزم اینایی که میگی دوست نیستن.کسایی که باعث ناراحتیت بشن و توهمش احساس تنهایی بکنی و درنهایت میدونی اگه نباشی پشتت حرف میزنن و فراموش میشی اسمشون دوست نیست.پشتت حرف بزنن خیلی بهتره تا اینکه بهشون اجازه بدی اینطوری باشن باهات

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم از اول دبستان توی دوست پیدا کردن شانس نداشتم تا اتمام مدارس  همشون خنجر از پشت بهم زدن .بی ...

بخدا منم اوضاعم مثل تو بود. تا جون و دل اعتماد میکردم و باهاشون صادق بودم و همه کار براشون کردم ولی واقعا یهو با ی نامردی میزدنم تو دیوار 

واقعا ولی چه کنم تو فضای مجازی همش جلو چشممن

آنفالو کن بلاک کن یا اصلا یه مدت نرو فضایی که اونا هستن. زندگی بی دغدغه فقط با خودتو شوهرت و آدمای بی حاشیه و خوب اطرافت تجربه کن

من توشهرغریبم و بعدازدواجم اومدم تو این شهرحتی لیسانسمم اینجاگرفتم ولی دوستی ندارم تنهام حتی باهمسای ...

آره ولی بدون شاید از هر ۲۰نفر ی دوست خالص نصیب آدم بشه‌ واقعا شانسیه

اصلا تو این روزگار دوست بی معنیه. همه به فکر خودشونن. تا کارت داشته باشن یادتن و گرنه نه. من که با ه ...

آخه من اولین کاری که باید بکنم اینه که بلاکشون کنم خیلی برخورد بدیه. 

خیلی دلم میخواد. از خدامه. ولی اینجوری من میشم آدم بده. میدونم یکی از دوستام خیلی پشت سرم حرف میزنه. ...

ازقدیم گفتن پست سرادم معروف  هم حرف میزنن...چه بریه به ما چون نمیتونن مثل تو باشن پشتت میحرفن،خب بنظرت بهتر نیس هرچه زدتر رابطه رو کم کنی یک دوست خوب می ارزه به دوتا با هزارتا...یک دوست خوب پیدا کن ،یکی که مثل خودت باشه... 

یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن‌‌ رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
عزیزم اینایی که میگی دوست نیستن.کسایی که باعث ناراحتیت بشن و توهمش احساس تنهایی بکنی و درنهایت میدون ...

حرف حساب جواب نداره. مثلا اونی که مطمئنم  از من بدش میاد ی پست در رابطه با دوست گذاشته بود و من مطمئن بودم با منه و از ظهری خیلی ناراحتم. ی شب انقدر بد باهام حرف زد که تا صبح گریه کردم‌ من زنه حامله. صبح هم چون آسم دارم از نفس تنگی خواب نرفتم  تااااا ساعت  ۱۲ ظهر. بعدش مثلا اومد معذرت خواهی کرد حتی تولدش هم رفتم که دوستام نگن من کینه ای ام

آره ولی بدون شاید از هر ۲۰نفر ی دوست خالص نصیب آدم بشه‌ واقعا شانسیه

دقیقا شانس من که افتضاحه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
حرف حساب جواب نداره. مثلا اونی که مطمئنم  از من بدش میاد ی پست در رابطه با دوست گذاشته بود و من ...

اگه میخوای واسه حرف دیگران زندگی کنی که من حرفی ندارم.اما اگه خودت و خانوادتو دوست داری این آدمارو حالا چه دوست چه هرکس دیگه رها کن.نفس راحت بکش.شاید به نظرت سخت بیاد اما عادت میکنی به نبودشون

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
آنفالو کن بلاک کن یا اصلا یه مدت نرو فضایی که اونا هستن. زندگی بی دغدغه فقط با خودتو شوهرت و آدمای ب ...

به همه اینا فکر کردم ولی بلاک رو نتونستم. دوری از فضای مجازی هم خیلی برام سخته

ازقدیم گفتن پست سرادم معروف  هم حرف میزنن...چه بریه به ما چون نمیتونن مثل تو باشن پشتت می ...

آره حق با توئه باید سعی کنم کم کم ازشون  فاصله بگیرم.  دوست خوب دارم مثل ماهه ولی این بیشعورا همش جلو چشممن

بخدا منم اوضاعم مثل تو بود. تا جون و دل اعتماد میکردم و باهاشون صادق بودم و همه کار براشون کردم ولی ...

من که بخودم شک کردم.شاید من آدم خوبی نبودم😔😔😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹