2777
2789
عنوان

این منم 😐😜+عکس😆❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 38 پست
خوشبحالت  من خوابم نمیاد هیچوقت

خواب نیست

خستگی مفرطه😳

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمم

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من بر عکس توام توو تخت خوابم میاد مث چی ولی مقاومت میکنم 😐

من این حالت رو  هم تو تنظیماتم دارم😑😐😆

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بسم الله الرحمن الرحیم

✋😐✋

بنده!!

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
خسته نباشید چرا آخع

نمیدونم

انرژیم رو صفرِ این روزا😥

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

منم هستما😆😆

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓