2777
2789
عنوان

اومدم فقط بگم خدا از رو زمین ورش داره 😔خیلی نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 36 پست
خدا از ایران ورش داره بندازتش خارج  اینم نفرین من😡

منم میشه از این نفرین هااا کنی؟؟؟☺ فقط ذکر کن بندازه کاتدایی سوییسی...😃

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

نفرین میشنوم تنم میلرزه.تو که شوخی کردی استارتر ولی خانما خواهشا نفرین نکنید هیچوقت.چند روز پیش بچه تو شکم من نفرین شد.درست روزی که صدای قلب نازنینشو شنیدم.از اون روز از غصه دارم میترکم که چطور وجدانشون قبول کرد بچه ای رو که هنوز پا به دنیا نذاشته نفرین کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا فرداخودم بهت جوجه بدم

ای جااانم ..لاک پشت سخنگو نداری احیانا؟؟😉😀😀😁

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
منم میشه از این نفرین هااا کنی؟؟؟☺ فقط ذکر کن بندازه کاتدایی سوییسی...😃

تو بودی پس به من جوجه ندادی خدا بندازتت پاکستان 😣

چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم  

دوستان فردا ناهار خونه ما بع صرف جوجه

بیایین جوج بزنیم به بدن

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
نه نمیدونم چرا از حرفم برداشت بد کردید

خخ عزیزم شوخی کردم..

😘😅 مززاااح😊😉

تو بودی پس به من جوجه ندادی خدا بندازتت پاکستان 😣

😡😡😧 

جوووووون ورشکستگی پیش نیاد

نه بابا 

جات خالی جمعه ها ناهار جوج میزنیم

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید