2777
2789
عنوان

واسم خواستگار اومده بود 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 35 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂الهی به زودی شوور.پیدا.کنی# 😂😂😂❤❤❤

اللهم_الشوور_الشوور😂#  

ای_خواهر_کو_شوور😂# 😂😂😂

😆

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

شايد از سران بوده😂😂😂

😝داغ دلمو تازه نکن😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

رد نکنید شوهر موجودی است کمیاب که فقط در خیابانها و بیابانهای ایران زیست میکند...

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
رد نکنید شوهر موجودی است کمیاب که فقط در خیابانها و بیابانهای ایران زیست میکند...

😆 من شوور خارجی میخوام

نه_به_شوور_ایرانی_😒#

😂😂😂😂😂 نمیری# 😂😂😂😂😂💖💖

😂😂😂😂😘😘😘😘

مامان من واقعا همینطوری بود 

اخه خداهر بزرگم مجرده و خیلییی خوشگل من نه!خیلیم تیریپ پسرونه بودم هر کی واسه من میومد میگفت ولش کن حتما بخاطر پول بابات اومده😂😂😂😂اقا تا زمانی که شوهرم از خودم خاستگاری نکرد خواهرم 58 تا خاستگار راه داد خونه ولی واس ما نذاشتن یدونه از در بیاد تو ببینیم خاستگار چه شکلیه داغونم شدمااااا😉😂😂😂

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
😆 من شوور خارجی میخوام نه_به_شوور_ایرانی_😒# ✊

خارجی که عااالیه گیر اومد به منم بگو خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
مامان من واقعا همینطوری بود  اخه خداهر بزرگم مجرده و خیلییی خوشگل من نه!خیلیم تیریپ پسرونه بود ...

😣درکت میکنمممم بیا بغلممممم😂😂😂

😉😍😘😘😘❤❤❤❤

❤❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792