orkidehh مدیر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 عنوان گیاه کاسنی | مشاهده متن کامل بحث + 6806 بازدید | 30 پست بچه ها من گیاه کاسنی از عطاری خریدم ،ولی نمیدونم دقیق چجور باید دم کنم ؟؟؟ و اینکه من مثل چای دم کردم خیلی تلخه ، چرا ؟؟ ممکنه کاسنی نباشه الکی بهمون داده عطاری ؟؟ کی استفاده کرده میشه بگید بهم چجوریاست یعنی چجور دم میشه و واقعا انقدر تلخه ؟؟؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹 1397/07/19 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سکوت_روزگار عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 13008 شما چجور دم میکنید ؟ چجور مصرف میکنید ؟ عرق کاسني بخر بطري 3هزار ،به زبان محلي و عاميانه و در رواياتها بهش هندبه ميگن که بصورت سبزي ،مثل سبزي خوردن تازه ميخورنش ،شايد سبزي فروشيا داشته باشن برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 کاسنی هم برای چربی خون و کلسترول خیلی عالیه و برای سرعت حرکت اسپرم و پسرزایی خیلی خوبه مرسی عزیزم ❤️🌹 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 منم به شوهرم عرق کاسني ميدم تلخ نيست اغلب شربت ميکنم ، نه عرقش تلخ نیست ، این گیاه خشک شدشه که دم میکنم 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 عرق کاسني بخر بطري 3هزار ،به زبان محلي و عاميانه و در رواياتها بهش هندبه ميگن که بصورت سبزي ،مثل سبز ... شنیدم اینجور بهتر از عرقش (تازه عرقهای تو بازار خیلیش آبه ) هست ، واسه تقویت به همسرم میدم واسه بارداری 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
امید۵۵ عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 3611 شنیدم اینجور بهتر از عرقش (تازه عرقهای تو بازار خیلیش آبه ) هست ، واسه تقویت به همسرم میدم واسه بارد ... اثر گذاشت برات برگ کاسنی استارتر میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 اثر گذاشت برات برگ کاسنی استارتر بله بچم پسر شد 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
امید۵۵ عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 3611 بله بچم پسر شد خداراشکر. مبارکت باشه عزیزم. برامنم دعا کن نتیجه بگیرم اصلا نمیتونم رژیم وخوب رعایت کنم برنج وماهی وپنیر ومتاسفانه نمیتونم نخورم. ولی به شوهرم سعی میکنم برگ کاسنی دم کرده بدم. این ماه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 چطور استفاده کردین هر شب بد نیس نه اصلا بد نیست ، عالیه 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 خداراشکر. مبارکت باشه عزیزم. برامنم دعا کن نتیجه بگیرم اصلا نمیتونم رژیم وخوب رعایت کنم ... مرسی عزیزم ، ان شالله نتیجه میگیری ما خیلی رژیم رو رعایت کردیم ، بنظرم اول که خداست ولی رژیم هم خیلی مهمه 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 چطور استفاده کردین هر شب بد نیس مثل چای دم کردم ، هرشب یه لیوان دادم شوهرم خورد 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
امید۵۵ عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 3611 مرسی عزیزم ، ان شالله نتیجه میگیری ما خیلی رژیم رو رعایت کردیم ، بنظرم اول که خداست ولی رژیم ... یعنی برنج وماهی وپنیر نمیخوردی میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 یعنی برنج وماهی وپنیر نمیخوردی چرا هم ماهی هم برنج میخوردیم ،اتفاقا ماهی زیاد خوردیم ، ماهی ومیگو 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
j1371 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 345 بله بچم پسر شد سلام عزیزم خوبی مبارکه.میشه بپرسم چطوری دم کرده برگ کاسنی درست کردید من کلی از طبیعت چیدم برا شوهرم میخوام برا پسر
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 سلام عزیزم خوبی مبارکه.میشه بپرسم چطوری دم کرده برگ کاسنی درست کردید من کلی از طبیعت چیدم برا شوهرم ... سلام عزیزم ، دقیقا مثل چای دم میکردم 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹