avini مدیر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 عنوان ایه الکرسی | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 32 پست سلام دوستان خودم خیلی دلم گرفتهمیخوام ایه الکرسی بخونم برا شماها و خودمهرکسی رو خوندم لایک میکنمدعا کنیم برا هم❤ صلوات 1397/07/19 | 19:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا۷۳۷۴ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 481 عزیزم برام بخون برای حفظ ابروم واینکه خدا بهم راه درستو نشون بده میدهم خود را نویدسال بهترسالهاست
eliiiinaz عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 2023 برا من لطفا چقدر عکس پروفایلت منو برد دوران بچگی. کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم.😔😔
avini مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 لطفا برای منم بخون عزیزم. برای شما هم خوندم.🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 خوندم برات گلی صلوات
قلبخدا عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 993 دعا کن من بمیرم شاید خدا صداتو شنید البته اگه باشه خدا نکنه فاطمه چرا اینطوری میگی🙁 صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...
اكتشاف عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 241 دعا کن من بمیرم شاید خدا صداتو شنید البته اگه باشه اخي عزيزم اينجور نگو.منم خيلي مشكلات دارم خدا خودش كمك كنه
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 ایشالاحاجت روابشی برامنم بخون مشکلم حل بشه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
ملیکاجونم عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 726 منم خوندم.ان شاالله دلت اروم بگیره واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
ملیکاجونم عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 726 تو رو خدا واسه منم بخوون دلم ترکیددد خوندم براتون واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
f_a_t_m_e_h عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 3506 خدا نکنه فاطمه چرا اینطوری میگی🙁 اگه شرایط منو میدونستی خودت برام دعا میکردی خیلی از خدا دلگیرم هیچوقت منو ندید ارباب شدی که رو به هر کس نزنم
izabel عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2067 دعا کن من بمیرم شاید خدا صداتو شنید البته اگه باشه دعا کردم خدا یه معجزه بندازه وسط زندگیت و آنقدر خوشبخت و عاشق باشی که ثانیه ای به مردن فکر نکنی💖❤💖
eshquli عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 1235 برا منم بخون،میخام برم خونه مادرشوهرم،امیدوارم امروز دیگه کدورتا رفع بشه کلا خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞