2777
2789
عنوان

جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 31 پست
یکی از دوستای من یک روز مونده به موعد پریودش جلوگیری نداشتن باردار شده بود

متاسفانه  ازاین شانساندارم😔

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
یعنی زمان تخمک گذاری نزدیکی نداری؟

ن اون موقه ندارم.

البته ی برنامه روگوشیمه تنظیم کردم همه چیویادآوریم میکنه😅

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اون موقه ندارم. البته ی برنامه روگوشیمه تنظیم کردم همه چیویادآوریم میکنه😅

بیچاره شوهرت ۱هفته ک پریودی چند روزم اینطوری دیگه چیزی نمیمونه😂😂

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜

کار برا خدا نشد نداره اگه بخواد حامله بشی ،حتی یه روز قبل پریودی رابطه داشته باشی، این اتفاق میوفته ولی اگه نخواد ،حتی روز تخمک گذاریت هم سعی بکنی نمیشی

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁
بیچاره شوهرت ۱هفته ک پریودی چند روزم اینطوری دیگه چیزی نمیمونه😂😂

انقد مشغله ذهنی وکاری داری ک دوهفته س هفته شده ک ....نداشتیم.

اون روزاهم هست ولی طبیعی که سریع میاره بیرون و..🙈🙊

منم همینکارو میکنم گاهی وقتا چون میگن رحم خشکمیشه گاهی وقتا لازمه .

این کار فقط واسه کسایی خوبه ِِکه پریودی دقیق دارن من از اون دسته بودم . روزه قبله پری رابطه داشتم.... . به همین راحتی .

دو سه روز اول بعد پریودی و دو سه روز قبل از پریودی احتمال بارداری خیلی کمه من که تا حالا باردار نشدم ...

بعد پری که خیلییی خطرناکه نکن این کارو دخی جان . همون 2روز قبله پری فقط اونم هر ماه نباید این کارو کرد .

من هر سه یا 4 ماه 

منم جلوگیریم طبیعی بوده چند ساله چون به همچی حساسیت دارم 

ا عفونت میگیریم یا سر گیجه و ...

منم جلوگیری طبیعی داشتم.یه مشکلی برام پیش اومددکترگفت دخترم تنهاراه حلت آب همسرته.رحمت عین درختیه که بهش آب ندادن داره میخشکه.دیگه حالاهی آبیاریش میگنه که نخشکه.ولی خب باردارهم نمیشم

بعد پری که خیلییی خطرناکه نکن این کارو دخی جان . همون 2روز قبله پری فقط اونم هر ماه نباید این کارو ک ...

تخمک گذاری روز ۱۴ سیکله من پریودیم منظمه تا حاا که بعد دو سال نی نی دار نشدم امدش هم قدمش رو چشمم 😁

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘