[QUOTE=71373163]تلویزیون با همسرمه،یخچالم 20 تومنه،نه میشه پول نقد نگه دارم نه میشه چیزی بخرم ،[/QUOTE
خوبه،
میتونی یه یخچال ارزونتر بگیری و یه لباسشویی
وگرنه همون یخچالی رو که میگی بخر
به نظر من، خورده ریز مثل ظرف و... روفعلا نگیر
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
پولم میرسید یه ساید بگیرم با لباسشویی حالا انقد گرون شده که نمیتونم بگیرم حرصه اینو میخورم
عزیزم چرا انقدر به خودت سخت میگیری من 12 سال لباسشویی پارس داشتم، 10 سال یخچال و فريزر امرسان داشتم از رو تنوع عوض کردم، وگرنه مثه ساعت کار میکرد، نميدونم چه خوره ای به جان جوانها افتاده اول زندگيشون باید سايد بای سايد داشته باشن، لباسشویی 10 کیلویی، تلویزیون 3 بعدی و..... عزيزم زندگی رو از اول سخت بگیری توقع ت از شوهرت. هم بالا میره
و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
ولی ما کلا، ازدواجامون رو آسون میگیریم، مثلاً یخچال و گاز و لباسشویی و....( وسایل سنگین) رو داماد میخره
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
اگه قیمت مناسب برداری چند روز پیش دوستم یخچال و تلویزیون و ماشین لباسشویی و دو تخته فرش 6متری 1200شانه و با گاز و 3تا پتو گرفته بود که شده بود 14تومن جنس آشغال هم نگرفته بودا اها جارو برقی هم گرفته بود حدود یک هفته قبل
گیریم حضرت مهدی (عج) به تو ظاهر گردید/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی/ باطنت هست پسندیده و صاحب نظری/ پول بی شبهه و سالم ز همه دارایی /داری انقدر که یک هدیه برایش بخری/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند/با چنین شرط که در حافظه دستی نبری/واقفی بر عمل خود بیش از دگران /میتوان گفت تو را شیعه اثنا عشری ؟؟؟