2789
عنوان

برای گرفت حاجت ...............حیفه استفاده نکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 105807 بازدید | 139 پست
من 3نفرو میشناسم باهمین روش ازدواج کردن

اره من این دعارو گذاشتم چندتا خواستگار اومد ولی خیلی چشم انتظار شوهرم بودم که وسط 2 خواستگار که داشتیم فکر میکردیم اومد  

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد

برای خانه دار شدن بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه این آیه شریـفه را تلاوت کنیــدوَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاًوَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

سوره مبارکه المومنون آیـه بیست و نُه

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امام ‌علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) فرموده است: اگر کسی میخواهد بر نفس امّاره مسلط باشد باید که وقت خواب دست بر سینه نهد وصد مرتبه بگوید (یا مُمیت) تا خوابش ببرد، حق تعالی نفس او را مطیع او گرداند.

در وقت عصر بمدت 14 روز 14 مرتبه سوره واقعه را برای جلب رزق بی حساب بخونید.مجرب ..مجرب..مجرب..مجرب

نام حضرت زهرا (س) در را باز کرد

شیخ حسن علی نخودکی اصفهانی می فرمودند:

شبی از شبهای ماه رمضان ، مرحوم حاج سید مرتضی کشمیری به افطار ، مهمان کسی از دوستان بود .پس از مراجعت به مدرسه ، متوجه میشود که کلید خود را با خود نیاورده است . نزدیک بودن طلوع فجر و کمی وقت و بسته بودن درب اتاق او را به فکر فرو می برد،

اما ناگهان به یکی از همراهان خود می فرمایند:معروف است که نام مادر حضرت موسی کلید قفلهای در بسته است ، پس چگونه نام نامی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چنین اثری نکند؟ 

آنگاه دست روی قفل گذاشت و نام مبارک حضرت زهراء (سلام الله علیها) را بر زبان جاری نمود که ناگهان در گشوده و قفل بسته باز شد.

قفل این دنیا به نام فضه هم وا می شود

باب خلقت را خدا با نام زهرا باز کرد

می توانم از محبینش شوم این سخت نیست

با زبان اشک باید عشق را ابراز کرد

از حسن باید بپرسم بعد از ان یوم الفدک 

مادرش رو از چه پوشاند و دلیلش راز کرد

انشالله به حق علی اکبر امام حسین شفا پیدا میکنه

جهت شفای مریض از امام‌جواد(ع)برای شفای هر مریضی دورکعت نماز حاجت توّسل به حضرت جواد‌الائمه(ع) بخواند و بعداً یکصدوچهل وشش مرتبه بگوید
(ماشاءَاللّهُ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّهَ اِلاّ بِاللّهِ)
اگر در ساعتی که منسوب به آن حضرت است باشد بسیار مفید و ساعت آن هم را از نماز عصر تا دو ساعت بعد از آن مشخص داده‌اند که مورد استجابت است

جهت امنیت یافتن از چشم زخم و شر جندر کتاب المصباح آمده: هر کس سوره یس را با خود همراه داشته باشد از چشم زخم و از شر جنیان در امان بوده و خواب های خوش می بین

هرکس آیه زیر را در وقت سحر بخواند، دعایش مستجاب و گناهانش آمرزیده خواهد شد.

(سورۀ آل عمران،آیۀ16)((ربّنا انَّنا آمنّا فاغفرلنا ذُنُوبنا وقنا عذاب النّار))امام صادق (ع) فرمود 

هرکس به هنگام سحر هفتاد مرتبه طلب مغفرت نماید،اهل آیۀ شریفه فوق خواهد بود

برای رهایی از تصورات کفر آمیز

شخصی گوید: به امام صادق (ع) گفتم :گاهی تصورات کفر آمیزی در دلم خطور می کند برای 

رهایی از آن چه کنم؟امام (ع) فرمود: هر گاه این حالت برایت پیش آمد بگو ( لا اله الاّ 

اللّه).راوی گوید از آن پس هرگاه وسوسه ای در دلم ایجاد می شود، این ذکر را می گفتم و 

آن وسوسه بر طرف می شد.رسول اکرم (ص) فرموده است: خواندن سورۀ ((ناس)) وسواس 

را منع می کند.

ذکر صلوات ذکر توسل به نیت تعداد روزمولا علی ( ع) اخلاص در عمل 110 عدد40 روز

خانم فاطمه ( س) اخلاص در نیت 135عدد40 روز

امام حسن ( ع ) خوش خلقی 118عدد، 40روز 

امام حسین ( ع ) از بین رفتن حب دنیا و ایجاد حب خداوند در دل 128عدد 40روز

امام سجاد ( ع ) درک حقیقت سجده – شفای بیمار 110 عدد40روز

امام باقر ( ع ) پیشرفت در علم و معرفت خصوصا در مورد اهل بیت ( ع ) 92عدد 40روز

امام صادق ( ع ) صداقت در گفتار ( اشخاص دروغگو ) 353 عدد 40روز

امام کاظم ( ع ) شفای بیمار 116عدد 40روز

امام رضا ( ع ) سلامتی مسافر – خانمهای باردار 110عدد 40روز

امام جواد ( ع ) حاجات دنیایی خصوصا مالی 92عدد 40روز

امام هادی ( ع ) توفیق نافله و نماز شب 110 عدد40روز

امام عسگری ( ع ) تهذیب و تزکیه نفس – از بین رفتن افکار بد 118عدد 40روز

امام زمان ( عج ) جمیع حوائج 59 عدد40روز

خانم زینب ( س ) 69عدد 69روز

آقا ابوالفضل ( ع ) - 133عدد 21روز

آقا مسلم بن عقیل - 170عدد 40روز

خانم ام البنین ( س ) - 135عدد 40روز

شرح دعای معراج:

از رسول اکرم منقول است :آن شبی که مرا به معراج بردند از تمامی آسمانها گذشتم تا به آسمان هفتم رسیدم و آنچه دیده بودم و با خدای تعالی بیواسطه سخن گفتم و مراجعت نمودم به مقام جبرئیل رسیدم ، گفتم یا جبرئیل این چه دعائیست که جمله فرشتگان می خوانند؟گفت:یا محمد این همان دعاست که از جانب حق به شما آوردم و خدای تعالی می فرماید:هر که از آدم تا خاتم این دعا را بخواند یا با خود دارد عزیز و مکرم گردد و حاجتش برآورده شود و حق تعالی هیچ حجاب در میان او و خودش نگذارد و او را از جمیع بلایا محفوظ دارد و اگر از آدم تا خاتم جمع شود و جمیع دریاها مرکب گردد و زمین کاغذ گردد و چندان نویسند که همه فرشتگان مانده شوند و دریاها خشک شوند و آسمان و زمین تمام شود نمی توانند ثواب این دعا را بنویسند و از هزار یکی نوشته نشود و خواننده و دارنده این دعا را تنگی دست ندهد و تا روز اجل بستگی در کار وی نشود و از درد گوش و درد سر و چشم و دل و جمیع دردها و بلاها ایمن گردد و هر کــس این دعا را با خود بگور برد حق سبحانه او را بخشد و سکرات موت را بر وی آسان گرداند و از عذاب قبر و سوال منکر و نکیر ایمن گردد و روز جزا چهل هزار فرشته به استقبال وی برآیند تا داخل بهشت می کنند :

بسم اللهِ الرَّحمن الرَّحیم 

دعای معراج:

یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَمَدُ یا مَن لَهُ المُستَنَدُ اجْعَلْ لی فَرَجًا و مَخْرجًا مِمّا اَنَا فیهِ وَاکْفِنی فیهِ واَعُوذُبِکَ بِسم اللهِ التّاماتِ یا اللهُ یا اللهُ یا اللهُ یا رَحمانُ یا رحمانُ یا رَحمانُ یا رَحیمُ یا رَحیمُ یا رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارئُ یا اَوَلُ یا اخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یاوَهّابُ یا تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کریمُ یا حلیمُ یا وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤُفُ یا وترُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُیا مُعیدُ یا حافِظ یا قابِضُ یا حَیُّ یا مالِکُ یا باعثُ یا وارثُ یا رَحیمُ یا فاتِحُ یا فارجُ یا فاخِرُیا مُعِزُّ یا مُذِّلُ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّار یا غَفّارُ یا حنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفرانُ یا بُرهانُ یا سُبحانُ یا مُستَعانُ یا سُلطانُ یا امینُ یا مؤمِنُ یا مُتَکَبِّرُیا شَکورُ یا عَزیزُ یا عَلِیُّ یا وَفیُّ یا زَکِیُّ یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا مُحِقُّ یا مُعطی یا اخِرُ یا احسَنَ الخالِقینَ یا خیرَ الرّازقینَ یا خیرَ الغافِرینَ یا خیرَ المُحسِنینَ یا خیرَالنّاصرینَ یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ یا نورَ السماواتِ و الاَرضَ یا هادیَ المُضِّلینَ یا دَلیلَ المُتَحیِّرینَ یا خالِقَ کُلِّ شَی ءٍ یا فاطِرَ السَّماواتِ وَالاَرضِ یا هادیَ المُضِلّینَ یا مُفَتِّح الاَبوابِ یا مُسَبِّبَ الاسبابِ یا رَفیعَ الدَّرجاتِ یا مُجیبَ الدَّعواتِ یا وَلِیَّ الحَسَناتِ یا غافِرَ الخَطیئاتِ یا مُحیِیَ الاَمواتِ یا ضاعِفَ الدَّرَجاتِ یا ضاعِفَ الحسناتِ یا دافِعَ البَلِیّاتِ اللّهم احْفَظ صاحِبِ هذَاالدُّعاءِ مِنَ القَحطِ و الطّاعونِ و الزِّلزلَةِ وَ الفُجاةِ وَ الوَباءِ وَ مِن شرِِّ الاَعداءِ و مِن شَرِّ الجِنِّ و الاِ نسِ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا هُوَ الحَیُّ القَیّومُ وَ بِحَقِّ کهیعص وَ بِحَقِّ حمعسق وَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍالمُصطَفی وَ بِحَقِّ علیٍّ المُرتَضی وَ الائمةِ الهُدی وَ بِحَقِّ اللَّوح وَ القَلَم وَ الکرسِیِّ وَ العَرشِ وَ بِحَقِّ فَسَیَکفیکَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمیعُ العَلیمُ اللّهُمَ احْفَظْ صاحِبَ هذا الدُعاءِ مِنْ شَرِّ کُلِّ ذی شَرّ وَ مِنْ شَرِّ طارقِ اللَّیل وَ النَّهارِ وَ مِنْ شَرِّ والِدٍ وَ ما وَلَدَ وَ مِنْ شَرِّ ما یَلِجُ فِی الاَرْضِ وَما یخْرُجُ مِنْهُما وَ هُوَ تاغَفورُ الرَّحیمُ اللّهُمَ احْفَظْ صاحِبَ هذا الدُّعاءِ مِنْ شَرِّ الاَعداءِ وَ مِنْشَرِّ جَمیعِ المِحْنَةِ وَالدّاءِ وَمِنْ شَرِّ النَّفاثاتِ فِی العُقَدِ وَ مِنْ شَرِّ حاسِدٍ اِذا حَسَدَ یا رَبِّ بعزَّتکَ یا عَزیزُ وَ القَهرُ بِلُطفِکَ وَالرَّحمَة رَحمَتُکَ یا واهِبَ العَطایا یا دافِعَ الْبلایا یا غافِرَ الخَطایا یاستّارُ العُیوب یا نورَالغُیوب یا نورَالقلوب یا حَبیبَ القلوب یا قاضیَ الْحاجات یا رَحمنَ الدُّنیاوَالاخِرة یا ارحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ الیَ الله تَصیرُ الاُمورُ اللهُمَ اِنّی اَستَودِعُکَ نَفسی وَ روحی وَمالی وَاولادی وَ جَمیعَ ما اَنعَمتَ عَلَیَّ فی الدُّنیا وَالاخرة اِنَّهُ لا یُضیعُ صَنایِعُکَ یَصونُکَ وَمَحفوظُکَ وَ مامولُکَ لا یُجیرُنی اَحَدٌ مِنکَ وَ لَن اَجِدُ مِن دونِهِ مُلتَحَداً اللّهمَّ رَبَّنا آتِنا فی الدُّنیا حَسَنَة وَفی الاخِرةِ حَسَنَة وَقِنا عَذابَ النّار وَ عذابَ القَبر بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ.

متناتون عالین.خواهش میکنم دعاهای بیشتری بزارید ممنون.درخصوص بچه دارشدن

حتماااااااااااا

بهبود بیماری

امام باقر علیه السلام فرموده است: هرگاه به بیماری ای دچار شدی و از آن می ترسی که به تو زیان برساند، سوره انعام را قرائت کن، زیرا با قرائت این سوره آنچه از این بیماری بیم داری به تو نخواهد رسید.

متناتون عالین.خواهش میکنم دعاهای بیشتری بزارید ممنون.درخصوص بچه دارشدن

شیخ بهایی منقول است که به جهت حاملگی زنان این آیه را به حروف مقطعه یعنی جدا جدا ، مثلا سحورا رو بنویسند س ح و را ) نویسد و بر پهلوی زن بندند.ان شا الله حامله می گردند.و فرمودند به نهصد زن دادند و حامله شدند.و آیه این است: ((و لو ان قرانا سیرت به الجبال او قطعت به الارض او کلم به الموتی بل لله الامر جمیعا)) 2- در حلیه المتقین مذکور است اگر زنی بچه دار نمی شود باید بر نگین فیروزه این آیه را نقش کند و در نیمه شب با طهارت و خلوص نیت این آیه را بخواند و اول و آخرش 11 مرتبه صلوات بفرستد و تا 40 روز به این عمل مداومت کند.این عمل بسیار مجرب است . و آیه این است:(( رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین)) 3- در خواص الایات آورده اند هر کس این آیات را 40 روز در یک ظرف چینی بنویسد و به زنی که بچه دار نمی شود بخوراند و نیز یکی را نوشته و بر کمر زن بندد ان شا الله بچه دار می شود:(( لله ملک السموات و الارض یخلق ما یشاء یهب لمن یشاء اناثا و یهب لمن یشاء الذکور . او یزوجهم ذکرانا و اناثا و یجعل من یشاء انه علیم قدیر)) 4-در طب الائمه است که برای جلوگیری از سقط زنان این آیه شریفه را نوشته و در گردن بیاویزند( سوره کهف آیه 25-26) 5-در منهاج نقل می نمایند که وارد است به جهت جلوگیری از اسقاط جنین نخی را به اندازه ی قامت زن بگیرند و 10 گره بر آن بزنند و به هر گره 3 مرتبه سوره ی قدر را بخوانند و قبل از قرائت و بعد از آن صلوات بفرستند و آن نخ را به کمر زن حامله بندند. 6- اگر زنی را فرزند نشود و اگر بشود نا رسیده سقط می شود نخ ابریشمی به اندازه ی قامت زن بگیرند و 7 گره بزنند و بر هر گره آیات ( نحل 127-128 ) را بخوانند و به کمرش ببندد. 7 - در کتاب الخواص آورده اند که اگر سوره ((الحاقه)) را بنویسند و بشویند و آن آب را زن حامله بخورد از همه ی آفات محفوظ می ماند ان شا الله. 8- برای طلب فرزند این دو آیه را در سجده بخوانند:(آل عمران 38 و انبیا 89) 9-از مولایمان امام جعفر صادق(ع) منقول است : هر صبح و شب 70 مرتبه(سبحان الله) سپس 10 مرتبه (استغفرالله ربی و توب الیه) سپس 9 مرتبه (سبحان الله) و بعد 1 مرتبه ( استغفرالله ربی و اتوب الیه) بگوید.راوی می گوید جمع کثیری به این عمل مداومت نمودند و صاحب فرزند شدند. 10-امام باقر فرمودند سه روز بعد از نماز های واجب ، بعد از نماز عشاء و صبح 70 بار (سبحان الله) و 70 با (استغفرالله) بگو و سپس آیه ( 10-12 سوره نوح) را بخوان. سپس در شب سوم نزدیکی کن.خداوند فرزند سالمی به تو عنایت می کند. 11-علامه سمنانی روایت کرده است که برای طلب فرزند در هر شب یا هر روز 100 مرتبه استغفر الله بگو.و ایضا می گویند برای طلب فرزند اذان را در خانه ی خود بلند بگویید که خداوند شما را اولاد کرامت می فرماید و شما را از بیماریها شفا می دهد. 12- هر کس زیاد بگوید ( یا مبدئ) خداوند او را فرزند روزی می گرداند. 13- وارد است که هر کس این دعا را در ظرف بنویسد و بشوید و به زن دهد و آن را بیاشامد حامله می شود.حتی اگر عقیم باشد:( بسم الله الرحمن الرحیم. اللهم یا ذالعرش الکریم و الملک القدیم یا الله یا رحمن یا رحیم یا ستار یا غفار یا احد یا صمد صل علی محمد و آله و ارزقنی ولدا صالحا) 14- اگر زنی فرزند دار نشود بر 2 قطعه کاغذ بنویسد ( بسم الله الرحمن الرحیم یا یحیی خذالکتاب بقوه و اتیناه الحکم صبیا)یکی را زن بر بازو ببندد و یکی را بشویند و زن و مرد هر دو آن آب را بخورند.فرزند دار شوند . حتی اگر زن عقیم باشد. 15-هر گاه زن 7 روز روزه بگیرد و 21 مرتبه (المصور) را بر ظرف آبی بخواند و آن آب را هنگام افطار بخورد خداوند به او فرزند عطا کند. 16- به مدت 3 روز بعد از نماز عشاء و بعد از نماز صبح 70 بار بگو ( سبحان الله) و 70 بار بگو ( استغفرالله) و در آخرین استغفارت آن را به آیه 10 تا 12 سوره ی نوح پایان بده. پس شب سوم با همسرت همبستر شو.به اذن خداوند فرزند دار خواهی شد. 17-برای طلب فرزند آیات( 1 تا 6 سوره ی مریم ) را نوسته و در کمر زن ببندید.