2777
2789
عنوان

كاربر nikijan

238 بازدید | 23 پست

خب چرا اينطوري ميكني؟

من كه كلي خنديدم بهت ولي نكن اينكارو

چه ايرادي داره تاپيك بزني بگي اينو تو اينستا پيدا كردم....اگه بگي واسه برادرمه چه امتياز مثبتي داره؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

عههه هنوز درگیرشی😁😁 قفل کرد؟؟

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگه خب اشکالی نداره چرا مسخرش میکنید ؟! شاید اصلا عکس اصلیشو ندیده شاید واقعا برادرش اینکار رو کرده عکس گرفته که بقیه رو سرکار بذاره ، نمیدونم چرا وقتی زورتون میرسه به یکی دلتون میخواد اینجوری ضایعش کنین و دروغشو دربیارین از چی اینکار لذت میبرید

اون کلا پرحاشیه اس. همونیه که گفت همکار آقا رانندگی یاد میده بهم. تو ماشین هم....

شت😂😂😂😂

همونه كه به همه گفته بود خودشيفته 

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

شاید داداشش گذاشته تو اینستاش 

این فکر کرده مال مشتری داداششه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نه بابا تابلو بود 

😕😕چی بگم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت