2777
2789
عنوان

آره مریضم، از این مریضی هم میمیرم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 161 پست
اگه قدم هامو میشمردم باید حتما مضارب سه میشد. خدا نمیکرد از پله بالا میرفتم ک مضرب سه نبود. تا چند س ...

چه سخت😂 جدول ضرب باید بلد می بودی

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نشی ولی عزیزم یکارنکن شوهرت ازدستت خسته بشه خیلی گیرنده یدفعه ولت نکنه 

آره بیچاره اونم گناه داره پدرشو درآوردم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

اینایی که گفتم خوباشه 

مثل اگر تو یه سریال بیمارستان نشون میداد فقط لباس میپوشیدم و همسرم باید منو میرساند خونه ی مادرم تا ببینم سالمن حتی یک شب 

یا آژیر میشنیدم به مامان و هر کسی که تو ذهنم میومد زنگ میزدم 

آره بیچاره اونم گناه داره پدرشو درآوردم

خب راضی ای زندکیت خراب بشه چرااینجورمیکنی بخاطر نامزدتو زندگیتم شده بزارکناراین فکرارپ

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
وای چ بدم

آزمایش میبرم بچه هامو 

جواب آزمایش رو جرات ندارم نشون هیچ دکتری بدن قایمش میکنم هیچ کس نبینه 

چندین بارها یه بار نه، کار هر سالمه 

هر چی جاریم گفت بیار ببینم آزمایش رو جرات نکردم گفتم بهم راستشو نمیگی 

چه سخت😂 جدول ضرب باید بلد می بودی

وسواس های عجیب غریبی داشتم من.

اینم بگم این وسواس هایی ک شمام داری نشونه افراد باهوشه. ببین یه کاری بکن

مثلا برا خودت قانون بزار هروقت که تو فکرت این چیزا اومد پاشی وضو بگیری دو رکعت نماز بخونی و خودتو ملزم کن به این کار. اوایلش هی پامیشی نماز میخونی بعد مغزت اینو بعنوان تنبیه درنظر میگیره و خودش این افکار رو دور میکنه. مثلا میتونی جای نماز خوندن یه کار خیر دیگه بکنی. مثلا یه قلک بزار هر بار نگران میشی هزار تومن بنداز توش. بعد ک ببینی جیبت داره خالی میشه مغزت دست از این وسواس برمیداره یا اینکه خلل ایجاد کن توی روند وسواست

مثلا خود من یه مدت گیر میدادم به خودم ک یچیزی مضرب سه شد خودم عمدا بهمش میزدم مثال اون صلوات رو عمدا میکردمش ۴ تا یا عمدی از پله بالا رفتنی اگه مضرب سه در میومد خودم دوتا از پله ها رو یکی میرفتم ک قانون وسواس خودمو بهم بزنم. اوایل مث منگلا بنظر میرسیدم ولی تونستم درمانش کنم

توی یه مستند پزشکی این روش رو دیده بودم. حتما امتحانش کن