2777
2789
عنوان

نی نی دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 56 پست
من مدام در حال شیر دهی هستم اول شیر خودم بعد شیر خشک با شیر خودم اصلا سیر نمیشه ریفلاکس هم داره &nb ...

وایییی خواهر رانیتیدین نده.  دور از جون همه و بچه هامون شنیدم تو دراز مدت مغزو کوچیک میکنه.  روش شیر دهیتو عوض کن. اصلا دراز کش شیر نده,  بشین.  بعدم حتما آروغشو بگیر حتی شده نیم ساعت طول بکشه.  بعد از شیرم تا نیم ساعت نزار دراز بکشه. اگه مانع وزن گیریش نمیشه,  دارو نده. 

من مدام در حال شیر دهی هستم اول شیر خودم بعد شیر خشک با شیر خودم اصلا سیر نمیشه ریفلاکس هم داره &nb ...

بعدم میتونی از محصولات گوسفندی استفاده کنی,  مثل پنیر لیقوان,  یا شیر بز.  من دوستم از اینا استفاده میکرد واسه آلرژی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وایییی خواهر رانیتیدین نده.  دور از جون همه و بچه هامون شنیدم تو دراز مدت مغزو کوچیک میکنه.&nbs ...

وای راست میگی

من به بچه اولم هم دادم رانیتیدین مشکلی ایجاد نکرد 

دکتر داده که بدم البته تازه یه هفته اس میدم چون با رعایت همه شرایط بازم کلی بالا میاره من بیشتر از نیم ساعت رو کتفم نگهش میدارم آروغ هم میزنه ریفلاکس انقدر شدیده چند بار خواسته تو خواب خفه بشه نفسش رفته

الهم صل علی محمد وآل محمد
وای راست میگی من به بچه اولم هم دادم رانیتیدین مشکلی ایجاد نکرد  دکتر داده که بدم البته تازه ...

الهی بمیرم

من خودم در مورد ریفلاکس تجربم اینه که,  بهش کمتر شیر میدادم.  یعنی نمیزاشتم کامل سیر شه,  بعد از ی مدت دستت میاد کی سیر میشه.  بعدم فواصل شیر دهیتو کم کن. مثلا اگه هر دوساعت شیر میدی,  بکن عر دو ساعتو نیم.  که معدش خالی باشه.  پستونکم حتما بهش بده.  واسه بچه های ریفلاکسی عالیه,  باعث ترشح بزاق و هضم راحت غذا میشه

الهی بمیرم  من خودم در مورد ریفلاکس تجربم اینه که,  بهش کمتر شیر میدادم.  یعنی نمیزا ...

خدا نکنه

انقدر جیغ میزنه خیلی شکمو ریسه میره از گریه نمیدونم دیگه چیکار کنم 

پستانک هم نمیخوره میده بیرون یا عق میزنه

واییی خدااااا   اژدها زاییدی که خواهر دیگه ببین دکتر چی میگه,  تو نتم سرچ کن اونجام میتو ...

همه میگن خیلی عجیب 

دیگه چه کنم جز صبر کاری نمیتونم بکنم

دکترش گفت رژیم رو حتما رعایت کن نمیتونی شیرخشک بده

خدا نکنه انقدر جیغ میزنه خیلی شکمو ریسه میره از گریه نمیدونم دیگه چیکار کنم  پستانک هم نمیخور ...

اخیییی خدا حفظش کنه عزیزم

من زوری دادم پستونکو خورد دخترمم خیلی دوست نداشت,  عق میزد.  ولی اینجوری که گشنه باشه میگیره.  من اینجوری دادم.  بعد که ریفلاکسش بهتر شد کامل شیر بده