2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 34 پست
چه ربطی داره.بهش بگو من خونه خودمون راحتم.شاید پروسه مهاجرتت طول بکشه بگو دلم.میخواد این مدت کنارخان ...

من كه ميرم اونجا اونم ممكنه بياد ايران ولي اينكه بمونم كلا فعلا نميشه شايد چند سال طول بكشه واسه همين اينو ميگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ميگه وقتي ازدواج كني بايد خونه ما باشي ديگه بابات دختر به ما داده 

مجبور نیستی ازدواج کنی بعد بری خونه مادرشوهر زندگی کنی و حرف بشنوی و با روح و روانت بازی بشه بعد معلوم نیست کی کاراش ذوبراه بشه بخواد برگرده بیاد دستت رو بگیره ببره😶خب بی دغدغه بمون خونه خودتون بعد ک کاراش روبراه شد بیاد خواستگاری،یکم عاقلانه فکر کن

من كه ميرم اونجا اونم ممكنه بياد ايران ولي اينكه بمونم كلا فعلا نميشه شايد چند سال طول بكشه واسه همي ...

به نظرم خیلی بی منطقه.من خودم چننین شرایطی داشتم.ازد نکردم تا کارم درست شد.بعدم.چندماه که اومدم خونه خودمون یودم و فقط به اونا سر میزدم

يعني در حد اينكه پول يه گوشي نداره بخره براي خودش يا من  پشت كار كه خب تلاشش رو ميكنه آدمي نيس ...

خودت میدونی عزیزم.بنظرمن شرایطش رو داره واسه ازدواج و پیشرفت

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟