2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
من هر کار میکنم نمیاد به خوابم، خیلی دوس دارم ببینمش..

مثل من 😔

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

بچه ها ممنون از لطف همگیتون❤️

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب ازش بخاه هرچی ک دوس داره بیاد بخابت بگه من همیشه میگم چیزی هس ک این دنیا دوس داش انجام بدم براش بیاد بخابم بگه و میبینم خابشو

عزيزممم...خدا بيامرزدشون،من خودم با خواهر شوهرم خيلي صحبت ميكنم هر وقتم ميرم سر خاكش كلي قرآن ميخونم براش و باهاش حرف ميزنم،يه بار اومد به خوابم

عزيزممم...خدا بيامرزدشون،من خودم با خواهر شوهرم خيلي صحبت ميكنم هر وقتم ميرم سر خاكش كلي قرآن ميخونم ...

ممنون گلم، من سرخاکش میرم، قرآن میخونم، باهاش حرف میزنم ولی بازم به خوابم نمیاد، حس میکنم باهام قهر کرده😔😔😔

ممنون گلم، من سرخاکش میرم، قرآن میخونم، باهاش حرف میزنم ولی بازم به خوابم نمیاد، حس میکنم باهام قهر ...

نه بابا اينطوري نگو عزيزم

از خدا ميخوام زوده زود ببينيشون تا دلت آروم بگيره

نه بابا اينطوري نگو عزيزم از خدا ميخوام زوده زود ببينيشون تا دلت آروم بگيره

ممنون خانومی، درگیر یه سری از مشکلاتیم که اگه پدرم بود اتفاق نمی افتاد خیلی دلم میخواد بیاد تو خوابم بهش بگم که میبینی بعد تو چی به روزمون آوردن،،،،