2777
2789

منم حتی ذره ای نه ب این آقا نه ب اقاهای دیگه اعتماد دارم.راستش به خودمم اطمینان ندارم.ادمیزاده دیگه

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

در حال حاضر خیلی.بله دیدم پنهانکاریاش رو گوشیش تعصب داشتناش گذشتش وگ.....دلم لرزیدا مردمو زنده شدم با فهمیدماشون چون بهم نمیگفت اما بهش اعتماد دارم 

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیشه اعتماد اونجوری به نظر من همه مردا میتونن به راحتی خیانت کنن اوناییکه تاحالا نکردن تو موقعیت قرار نگرفتن.

این واقعیته متاسفانه 😔😔

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
من خیالم تخخخخته. چیزی نداره که کسی جذبش بشه😂😂😂😂

وایییی😂😂😂

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

خیلی جونم به جونش بسته اس چون با هم رو راستیم حتی چیزی که بدونم دعوام میکنه بهش میگم سر همینم دعوام نمیکنه 😂

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

خیلی زیاد خیییلی یعنی به حدی که اصلا چکش نمیکنم و کاری به کارش ندارم چون کاملا مطمئنم کاری نمیکنه ولی خدا نکنه یه روزی از این اعتماد مطلقم سواستفاده کنه چون اینجور اعتمادی اگه خدشه دار شه کلا زندگی ازهم میپاشه

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

من کلا آدمی هستم که به کسی اعتماد کامل ندارم 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!