2777
2789
عنوان

وای که چه لحظه خوبی بود😍😍😉

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 36 پست
آره همسرم تهران من شهرستان

آهان فهمیدم .منم داشتم دختر عموی شوهرم تو عقد خیلی اذیتمون کرد با پی ام دادن و شماره شوهرمون میدادی به دوستاش و ازین عقده ایی بازیا اما من واسه همیشه پا شونو از خونه پدر شوهرم بریدم الان 1 ساله خداروشکر ندیدمشون نه میرم نه میان

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان فهمیدم .منم داشتم دختر عموی شوهرم تو عقد خیلی اذیتمون کرد با پی ام دادن و شماره شوهرمون میدادی ...

خداروشکرشماهم ازشرش راحت شدین منم عروسی کنم نمیزارم رفت وآمدکنیم

خخخ دقیقا 

عشق قبلیه شوهرم پارسال عید اومده بود خونه مادرشوهرم منم زایمان کرده بودم اومده بود مجبوری با خواهرش ک ب منم سر بزنه طبقه پایین من کلی حساس شده بودم و هععی رفتار شوهرمو میسنجیدم

اومد نشستند شوهرمم رفت کیک سالگرد ازدواج گرفت و بوسیدم و گفت خیلی خوشبختم که ی بچه واسم اوردی 

خدااااایا مرحم دلم باش
خداروشکرشماهم ازشرش راحت شدین منم عروسی کنم نمیزارم رفت وآمدکنیم

درستشم همینه رفت و آمد زیاد با اینجور آدما اصلا خوبه نیست .سعی کن رفت و آمدتو قطع کنی.ایشالا شما هم راحت شید

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

منم جاریمـ وقتی مجرد بوده عاشق سوهرم بوده

شوهرم ب شدت هوا مو داره پیش اون بخصوص

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢