2777
2789
عنوان

چی میشد موقع رانندگی ما خانمها...

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 44 پست

😂😂😂این مردا خیلی باحالن...

من بابام شب کوری داره شبکیه ی چشماشم مشکل داره یعنی تو روزم نمیتونه خوب ببینه

تخمین مسافتم که دیگه افتضاح ماشین از دو متریش رد شه فک میکنه الان میزنن بهش همش فحش میده پشت فرمون که چرا انقد نزدیک من میان 😂😂کم کمشم هر دوهفته یه بار یه جای ماشینو میزنه....البته خیلیم اروم میرونه ها...  خیلی.... 

بعد مامانم 10ساله رانندگی میکنه تا حالا تصادف نکرده... دست فرمونشم که واقعا فوق العادس... هرجایی بریم شهرای دیگه فقط خودش پشت فرمونه.... تخته گازم میرونه.... شب و روزم براش فرقی نداره

الان شما تصور کن یه جا نشستن...اینم بابامه...._آرومتر برو..... الان میزنی به ماشین کناری.... یواش برو ... گفتم یواش برو... اصلا بلد نیستی ماشسن برونی.... ای تو روح پدر اونی که بهت گواهی نامه داد.... 😂😂همینطوری ادامه میده تا برسیم 😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حواسمو پرت میکنه همش،بعد میگه تو ماشینو داغون میکنی داد میزنه تو ماشین همش😢

شوهر من ماشین مدل بالا گرفت خیلی حساسه روش الان همش میگم باید واسه خودم ماشین بخری از بس استرس ندی ده سال گواهینامه دارم هیچ ☹برگشته میگه مال خودت یعنی چی میگم یعنی بخوره یه جا دلم هری نریزه  برگشته میگه هیچ خودتم با پول خودت ماشین بخری بزنی یه جا باید دلت هری بریزه از دستم😭😭😭عی خدا

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
نه نمیگه ناراحت میشی و اینا هرچی دلش بخواد میگه بعدم میگه من بخاطر خودت میگم ناراحت نشو،وقتی سرم داد ...

ن من اصلا سرم داد نمیزنه چ برسه فحش عمرا درکل صبوره بخاطر ناراحت نکردنم خیلیم تشویقم میکنه میگه زود گواهینامه بگیری برات ماشین میخرم 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
نه نمیگه ناراحت میشی و اینا هرچی دلش بخواد میگه بعدم میگه من بخاطر خودت میگم ناراحت نشو،وقتی سرم داد ...

عزیزم عادیه تا یه حدودی....راننده کنار راننده باشه هی ایراد میگیره هی میترسه....ناراحت نشو....بیشتر مواقع واقعا هم بخاطر خودت میگه

ن من اصلا سرم داد نمیزنه چ برسه فحش عمرا درکل صبوره بخاطر ناراحت نکردنم خیلیم تشویقم میکنه میگه زود ...

از شانس گندم شغلشم باتری ساز مکانیکه میگه بلبرینگو داغوون کردی عمه کلاجو زدی ای فلانو داغون کردی ای ال کردی بل کردی

والا چقد دوس پسر خوبه بخدا مهربون دست و دلباز😂

والا اخم تخم نداره بخدا به در و دیوار میزدم جیکش در نمیومد میگفت بوس بده😛😛😛

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
عزیزم عادیه تا یه حدودی....راننده کنار راننده باشه هی ایراد میگیره هی میترسه....ناراحت نشو....بیشتر ...

خب من سریع بغضم میگیره من چیکار کنم اینجور مواقع؟ساکت باشم؟

از شانس گندم شغلشم باتری ساز مکانیکه میگه بلبرینگو داغوون کردی عمه کلاجو زدی ای فلانو داغون کردی ای ...

منم داغون میکنم بعضی وقتا ماشین صدا میده میگم خوب رفتم میگه آره فقط پدر ماشینو درآوردی ولی بفهمه ناراحت شدم میگه عیبی نداره فدای سرت از ته دلم نگه ولی همینکه حفظ ظاهر میکنه کافیه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
امیدوارم

ناامید نشو 

منم ازغرزدناش کلافه میشدم 

ولی هرسری از همون غری که میزد به نفع خودم استفاده میکردم 

و سعی میکردم بیشتر رعایتش کنم 

اولش خییلییی اذیت شدم 

اما ازحق نگذریم وقتی دید دارم به دونه دونه حرفاش عمل میکنم 

آرومترشد و با آرامش بیشتری بهم رانندگی یادداد 

و وقتایی که خودم از عملکردم راضی نبودم 

بهم امیدواری میداد

وقتایی که می دید عالی دارم رانندگی میکنم تشویقم میکرد 

و قلق های ماشینو بیشتر نشونم میداد

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤