2777
2789
مثل اب پرتقال مصنوعی پفک اینا دیگه کجاش تعجب داره

دوستان یکم مطالعه کنید و این خرافات رو کنار بگذارید تو قرن بیست و یک زندگی میکنیم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
ببین زردی فیزیو لوژیک رو هیچکار نمیشه کرد تا کیسه صفرا کودک رشدش کامل نشه درست بشو نیست و معوولا هم ...

ولی مواد غذایی میتونه بدترش کنه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان یکم مطالعه کنید و این خرافات رو کنار بگذارید تو قرن بیست و یک زندگی میکنیم

بیخیال بابا بحث تو این مورد بی فایده اس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
میگن لیموشیرین زیاد بخورین گرمیجات زیاد نخورین اگر خدای ناکرده نی نی زردی داشت از خوردن گرمیجات خو ...

ویییییی اوج خرافات اصلا باورم نمیشه انقد خرافات هنوز تو جامعه باشه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

مطمن باش مطالعه دارم بچه بزرگ کردم و قشنگ از خرافه سر در میارم

ربطی به خرافات نداره خیلی از دکترا الان همچین دستوراتی میدن 

میگن زیر نور زرد نرو؟یا لباس زرد نپوش؟؟؟؟نگو خواهرم نگو

اره ولی نه این چیزایی که میگن زیر نور زرد اصلا چه ربطی داره

اینایی که گفتم هم تجربه بود هم دکتر فوق تخصص نوزادم

به منم گفتن ربطی نداره ولی من خیار و کاهو خیییلی خوردم،با اینکه پسرم ۲۱۰۰دنیا اومد و تو بیمارستان گفتن چون کم وزنه در معرض زردیه شدیده ولی خداروشکر یه زردی در حد خیلی خفیف گرفت و رد کرد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس