2777
2789
عنوان

من روشمو عوض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 29 پست
مثلا بگو چه حس خوبیه حس مبکنم من ملکه ام و تو پادشاه... ک خودتم بالا گرفته باشی

اینو به زبون نگفتم زیر یه عکسمون تو اینستا چنین متنی گذاشم

خدایا فقط خودت هوامو داشته باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو به زبون نگفتم زیر یه عکسمون تو اینستا چنین متنی گذاشم

میشه بگی متنشو؟

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
میشه بگی متنشو؟

آره عزیزم.

مرد کہ تو باشـے
زטּ بودטּ خوب است …!
از میاטּ تمام مذکرهاے دنیا
فقط کافـےست پاے تــو در میاטּ باشد
نمیدانےبراے تــو خانوم بودטּ چہ کیفے دارد … !!!

آره عزیزم. مرد کہ تو باشـے زטּ بودטּ خوب است …! از میاטּ تمام مذکرهاے دنیا فقط کافـےست پاے تــو در ...

متشکرم عزیزم  

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
ولی مردا خوششون میاد عزیزم.

مصن چجوری پیش قدم میشی

اخه من حس میکنم فرقشو قاطی میکنه شوهرم😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
مصن چجوری پیش قدم میشی اخه من حس میکنم فرقشو قاطی میکنه شوهرم😂

نه اون پیشقدمی که تو ذهنته.بی تمایلی نشون نمیدم یا غر نمیزنم

نه اون پیشقدمی که تو ذهنته.بی تمایلی نشون نمیدم یا غر نمیزنم

اون ک ربطی نداش کاری نکردی ک😶

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

من عاشق زنی هستم که بشینه یه گوشه صداش درنیاد و من یه آن به خودم بیام ببینم چقدر کمش  دارم.اونموقعه برم فداش شم واسه زنی که همش صداش تو خونه بلند باشه(چه غرغر کردن چه شوخی خنده‌ی زیاد چه غیبت نصحیت...............پیشنهاد های معقول و غیرمعقول) کسی دلتنگ نمیشه کسی نمیگه کجاست

این صحبت های یک مرد بود

من خودم قبلا عقیده داشتم زن باید دور شوهرش عین پروانه بچرخه و نذاره قند تو دلش اب شه اما حواسم نبود اینکار وظیفه‌ی مادره نه معشوقه‌ی مرد .الان فقط و فقط باید دلبری کرد