2777
2789

کامل بگید ک دردش چطوریه مثل پریودی یا بدتر بیشتر کجاهات درد میگیره

بعد روشکمت فشار وارد میکنن ک بچه در بیاد ؟

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم؟ چرا اینقد نگرانی احساس میکنم نگرانی اگه نیستی که خداروشکر اما درکل بهش فکر نکن خدایی ک بهت ...

اره هم‌استرس دارم هم اینکه مثلا از دردش خیلی میترسم

عزیزم؟ چرا اینقد نگرانی احساس میکنم نگرانی اگه نیستی که خداروشکر اما درکل بهش فکر نکن خدایی ک بهت ...

مثلا احساس میکنم از بالا شکممو فشار میدن

من پریودی های وحشناکی داشتم کلا 

خیلی دردش وحشتناکتر میشه فکر کنم 

اخه یکی از آشناهامون خودش احساس خفگی میکرد تا 1 ماه بعد زایمان از خواب میپرید 

ولی بقیه اوکی بودن میگفتن درد زیاد داره اما خب میگذره 

به آدمش بستگی داره که چقدر تحملت بالا باشه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

عزیزم طبیعیه که استرس داشته باشی ولی خودش خیلی کمتر از استرسی هس که داری .

من دوتا زایمان طبیعی دلشتم هر کدوم هم متفاوت بود . اولی خیلی درد کشیدم و زایمانم طولانی بود وبعدش به خاطر نعاینه زیاد و طولانی بودن زایمان رحمن ولگن درد میکرد ولی بخیه زدن و دراومدن جفت اصلا نفهمیدم وخونریری خیلی کم داشتم .

ولی دومی خیلی سریع زایمان کردم ولی  برلی اوندن حفت هم خیلی شکمم فشار دادن هم بخیه زدن را اذیت شدم هم بعد زایمان خونریزی زیاد کردم که خدا خیلی رحمم کرد .

میخوام بگم یک نفر دوتا زایمان مثل هم نداره چه برسه افراد مختلف .

سعی کن کارایی که برای راحتتر شدن زایمان هست را انجام بدی وبسپاری به خدا انشالله زایمان خوبی داشته باشی ولی در هر صورت سخته بالاخره قراره بهمون بگن مادر 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
من پریودی های وحشناکی داشتم کلا  خیلی دردش وحشتناکتر میشه فکر کنم  اخه یکی از آشناهامون ...

انشالله ک دووم بیاریم جدیدا من فشارم می افته فشارم تو بارداری خطرناک میگم موقع زور زدن رگ مغزم پاره نشه چون وقتی ببخشید حالت تهوع دارم سرفه میکنم صورتم قرمز میشه و تو سرم مثل نبض میزنه تازه فشار این کمه مثلا

عزیزم طبیعیه که استرس داشته باشی ولی خودش خیلی کمتر از استرسی هس که داری . من دوتا زایمان طبیعی دلش ...

الهی چقدر سختی کشیدی خداروشکر ک طاقت اوردی ..... منم از همینا میترسم ک نتونم و دکترم در نهایت ولم کنه و بگ ادامه بده و اونوقت نفسم بند  بیاد اخه ی دکتر اینما بود ی مریض از بس گفت دارم میمیرم و باور نکرد فشارش بالارفت بود و رگای مغزش ..... و بعدشم مرد