2821
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 34 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فکر میکنم زیاد غذا میخوره.تازه. گاهی وقتا من قبل از سیرشدنش غذا رو برمیدارم تا شیر بخوره.اگه تجربه ا ...

عزیزم تو سال اول مهمترین غذای کودک شیر مادر یا شیر خشکه ولی میتونی کنارش یه سری خوراکی های نرم یا پوره شده هم بدی تا کم کم غذا خوردن و یاد بگیره...اگه میبینی شیر کمتر میخوره فاصله بین شیر خوردن و غذا دادن رو زیاد کن مثلا صبح ساعت ۹ اول شیر بده کامل بخوره بعد از یک ساعت یا دو ساعت ده قاشق فرنی رقیق یا حریره...بعد از یک ساعت دوباره شیر بده کامل بخوره دو ساعت بعد سوپ مرغ و سبزیجات میکس شده و دوباره یکی دو ساعت بعدش شیر...

نه عزیزم حدودی گفتم...دختر منم سوپ دوست نداشت ...طرز پختمو عوض کردم

چطوری میپزی گلم چیا میزنی؟

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
نه عزیزم حدودی گفتم...دختر منم سوپ دوست نداشت ...طرز پختمو عوض کردم

بزار شیر خودتو کامل بخوره بعدش هرچقد خواست بهش غذا بده یجور زمانشو مدیریت کن که با شیردهی بعدیت یکم فاصله داشته باشه

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
وزنگیریش چطوره؟

تو یه ماه ۶۰۰ کیلو اضافه کرده که دکتر گفت خوبه الان هفت کیلو و خرده ایه 

یه هفته دیگه وقت واکسنشه امیدوارم خوب باشه وزنش والا بهداشت خیلی میترسونه آدمو

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
اخه تو خارج پایان چهار ماهگی شروع میکنند غذا دادن  هنوز یکماه مونده چهار ماهش تمام بشه

ولی در ایران میگن معده کودک هنوز آمادگی هضم غذا رو زیر شش ماهگی ندارن و ممکنه حتی در آینده براشون مشکل پیش بیاد در ضمن اینکار باعث میشه بچه کمتر شیر بخوره و یکسال اول مهمترین غذای کودک شیر مادره چون تمام نیازهای بدن کودک رو تامین میکنه...این لعاب برنج هیچ خاصیتی نداره...بزار بعد از شش ماهگی با حریره و فرنی شروع کن کم کم سوپ هم اضافه کن 

چطوری میپزی گلم چیا میزنی؟

من اوایل همه چیزی باهم میزاشتم تو قابلمه آبپز میشد.اما حالا اول گوشت یا مرغ با یه کوچولو روغن و  یا کره. و یه پیاز سرخ میکنم  اندازه ی خیلی. خیلی خیلی کم زرد چوبه میزنم  کمی سرخ میکنم .پیازو خورد نمیکنم تمیزش میکنم میزارمش رو تیکه گوشت تا آب پیاز بو گوشتو  ببره.بعد گوجه و سیب زمینی و برنج را اضافه میکنم و آبجوش اضافه میکنم.سعی میکنم برنجش کم نباشه.آخر پخت پیازو بیرون میارم.بعد با گوشتکوب برقی میکسش میکنم.مزه ی برنج وخورشت میگیره

من اوایل همه چیزی باهم میزاشتم تو قابلمه آبپز میشد.اما حالا اول گوشت یا مرغ با یه کوچولو روغن و  ...

اب گوشت اینا نمیزنی مگه؟

[QUOTE=71261589]اب گوشت اینا نمنظورت آب قلم هستش؟

اره دیگه همون عصاره ی گوشت 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز