2777
2789
سلام گیسوجان کم پیدایی خوبی عزیزجان؟ بچتون خوبه؟ایشالله خدا سالم نگهش داره براتون

عزیز دلم سلام

خوبیم..ممنون از دعای قشنگت😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااا همه از خداشونه تکون بخوره میگی نخوره. کیف کن از این روزات. من اگه الان حای تو بودم نازش میکردم. باهاش حرف میزدم قربون صدقه اش میرفتم. آخ که چقدر ارزوی این روزا رو دارم

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
نگو اینجوری دلت میاد بزار راحت باشه وروجک😍 من اگه یه کم تکوناش کم میشد دلم هزار راه میرفت

از صبح داره ملق میزنه کمرم خیلی درد میکنه دیگه بیشتر از حد معموله

عزيزززمممم😍😍😍😍خوبي؟ هانا خانم ما چطورههههه😍😍😍😍

فدات بشم

خوبیم

چقد دلم تنگ شده بود واست😍😍عشقل من و ببوس😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
فدات بشم خوبیم چقد دلم تنگ شده بود واست😍😍عشقل من و ببوس😍😍

فداتشم عزيزم دل به دل راه داره 😍😍😍😍نميدوني آرسو زايمان كرده يا نه؟؟؟ 

چشم خاله جون حتما ، توام دردونه خانم ناز رو ببوس از طرفم حتما 😍😍😍 شيرين تر شده حسابي الان گيسو ؟؟

واي واي واي اين جوجه ها ديدي چه خوب دلبري رو بلدن😍😍😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
وای گیسو چقد دلم برات تنگ شده بود تو هم مث من کم پیدایی😄

سلیین😍😍یه بچه زاییدیم..خودمون و نکشیم خوبه😆😆

واااااا همه از خداشونه تکون بخوره میگی نخوره. کیف کن از این روزات. من اگه الان حای تو بودم نازش میکر ...

از صب باهاش حرف زدم نازش کردم باباش براش اهنگ خونده ولی دیگه کمر نذاشته برام میخوام بخوابم چرا نمیخوایه😩