2777
2789
مختصر و مفید

بخدا بهترین شوهر دنیاس ولی دوس نداره بعد لیسانس ادامه بدم یا برم سرکار این اذیتم میکنه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله به حق این شبای عزیز هر چه زودتر شفا پیدا می‌کنه من شما رو خیلی دوست دارم یه حس خیلی خوبی د ...

عزیزمی ممنون از دعای قشنگت 

نظر لطفته عزیزم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بچه ها اونايي كه آرزوشون ثروته حالا اگه به آرزوشون برسن با پولشون چيكار ميكنن

من اول خونه ک از همه چی بیشتر دوست دارم میخرم بعدش ماشین شاسی بلند بعدش  یه سفر توپ بعدش ارتودنسی😂بعدش ی لب تاپ خوشمل و یه گوشی آیفون 😂و خیلی هم دوست دارم به فقیرا کمک کنم ب خانوادم 😍بهترین دانشگاه رو برم

ای خدااا کاش میشد😥

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
خب چرا میخای بری سرکار؟ کم میذاره واست؟

نه دلم میخواد اکتیو باشم من دوس ندارم دستم جلو شوهر دراز باشه حالیش نیس...اصلا کار مهم نیس من رتبه برتری بودم تو لیسانس واسه ارشد رو هوا برم میداشتن نذاشت

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
خب دلیلش چیه؟ مگه از همون اول مطرح نکردین

اتفاقا از قبل گفت گرم بودم حالیم نبود