2777
2789
عنوان

آيا اسنپ مطمئنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکن..سر اون داستان خود دختره هم مشکل داشته

خجالت بکش خانم!! تهمت نابه جامیزنی به کسی که نمیشناسی. آبروی دیگرانومیبری.. 

راننده بامدرک فرددیگه ای کارمیکرده. معتادبوده واون روزهم مصرف داشته. خودش به تجاوزاعتراف کرده. پزشک قانونی آثارضرب وجرح روبدن خانم وتاییدکرده بعدمیگی دخترهم مشکل داشت!! 

لابدچون صندلی جلونشسته بوده مشکل داشته؟! 

بنده خدابیماربوده وبرای جراحی ودرمان تهران بوده والبته متاهل... 

شیان هم محل تجاوزبوده!! راننده ازمسیرفرودگاه منحرف میشه ومیره اونجا.. خودخانم سرازاونجادرنیاورده.. 

فقط میشه برای این دیدگاه متاسف بود

بدون واهمه یک شب بیابه خانه من.تمام راه پراست ازچراغ چشمانم...

اون سردنیایکی بارونالدوتوکلوپ میرقصه. شوخی میکنه باهاش تواتاق خوابم میره.. 10سال بعدشکایت میکنه که آره من اونشب ازرابطه پشیمون شده بودم رونالدوبه زورادامه داده.. میگن بله چون پشیمون شدی ازادامه دادن رابطه کاررونالدوتجاوزِواگرثابت بشه این آقامحبوبیتشوازدست میده ودوران ورزشی اش تمومه!! 

بعداینجامیگن درسته راننده وظیفه شوانجام نداده مسافروبرده توبیابون وبازورچاقووتهدیدبهش تجاوزکرده. مخدرهم مصرف کرده بوده ولی دخترهم مشکل داشته!!!!!!!! به استنادچی میگن مشکل داشته الله اعلم!!! 

خدایابه ماکه این چیزارومیشنویم فقط صبربده. 

خجالت بکش خانم!! تهمت نابه جامیزنی به کسی که نمیشناسی. آبروی دیگرانومیبری..  راننده بامدرک فرد ...

اولا من با شما نبودم ثانیا مگه کسی میدونه اون خانم کیه که ابروش بره..الکی هم جبهه نگیرید به شما ربطی نداشت موضوع بیخود هم منو ریپلای کردید.در ضمن من کار رانندرو اصلا تایید نکردم اصلا اون اقا اجازه نداشت از نظر اخلاقی و شرعی و قانونی اون کار رو بکنه دیدید که مجازات هم شد

اولا من با شما نبودم ثانیا مگه کسی میدونه اون خانم کیه که ابروش بره..الکی هم جبهه نگیرید به شما ربطی ...

حتمابایداسم وفامیل وشماره شناسنامه میدادی؟! 

چندتاخانم هست که بااسنپ براش این اتفاق افتاده؟ چون شمانمیشناسی بقیه هم نمیشناسن.. اصلانشناسیم دلیل میشه تهمت نابه جابزنی؟ 

انتظارداشتم برای دفاع ازحرفی که زدی دلیل ومدرک بیاری ولی گویاهمین طوریه چیزی شنیدی وگفتی!! 

میگی موضوع به من ربطی نداشت! مگه به شماربطی داشت این اتفاق؟! 

طرزتفکری که میگه حتماکرم ازخوددرخته اینقدری زشت هست که هرجاببینم بهش اعتراض میکنم! 

شماکارشوتاییدنکردی اماباگفتن خوددخترهم مشکل داشت. داشتی سرپوش میزاشتی براش. 

تااینجاهم زیادوقت گذاشتم برای افرادی مثل شمابایدهشتگ زنان# علیه زنان زد! 

حتمابایداسم وفامیل وشماره شناسنامه میدادی؟!  چندتاخانم هست که بااسنپ براش این اتفاق افتاده؟ چو ...

اصلا طرز فکرم اینجوری نیست ولی چیزی که هست وقتی چند دفعه موضوعشو خوندم پیش خودم گفتم پسره اعتراف کرده ولی نگفته به زور دختررو برده شیان.در ضمن چیزی که هست بازم میگم کسی نمیدونه اون خانم کیه بین سی چهل میلیون خانم یه نفر رو چطوری میخوان پیدا کنند