2777
2789
عنوان

تجربه عجيب با اب ليمو!

| مشاهده متن کامل بحث + 4963 بازدید | 21 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعي كن تازه استفاده كني ما هيچوقت نميگيريم نگه داريم امروز تعجب كردم اب ليموي تازه ديگه فكر نميكردم ...

چه ربطی داره عزیزم .. 

این ااسید هستن چه صنعتی و چه سنت ی

حالا این ذفعه با سرکه تمیز کن برق بیفته ..من به مواد شوینده حساسیت دارم کل شیشه ها و اینه ها رو با سرکه برق میندازم بدون بو

اسندلالت استباهه

نه اینطوری نیست.ماهیتش اینه دیگه😊😉

چرا اينجوري نيست، فرق ميكنه تازه و مونده، اب پرتقال يا ليمو شيرينو ببين.  تقريبا هم خونواده هستن ولي خاصيتشون ميره ديگه وقتي ميمونه فقط اون حالت اسيدي ميمونه، يعني ار نظر شما اب ليموي تازه با مونده هيچ فرقي نداره؟ 

چه ربطی داره عزیزم ..  این ااسید هستن چه صنعتی و چه سنت ی حالا این ذفعه با سرکه تمیز کن بر ...

من هميشه با سركه تميز ميكردم براي همين ديدم خيلي فرق دارن، استدلال من از نظر شما اشتباهه ممنون كه گفتين من چيزيو استدلال نكردم ي تجربه داشتم اومدم گفتم. چرا همه ميخوان با ادم دعوا كنن بگن نه تو اشتباه ميگي من درست، تو خونه ما وايتكس اصلا وجود نداره فقط سركه استفاده ميكنيم تازه سركه هم خودمون ميگيريم نه از بيرون!