2777
2789
عنوان

باردارم!!!؟؟؟

221 بازدید | 25 پست

بچه ها کسی بوده این علایم و داشته و باردار بوده باشه؟

۱:جوش زدن

تکرر ادرار

خواب زیاد

تغیر رنگ واژن

بی حوصلکی

بیرون اومدن ناف یکمی ها ن زیاد

گاهی درد و تیر کشیدن زیر شکم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارداری با این علائم شک نکن

جدی؟؟پریودام۳۰تا۳۵روزس تا پنج روز دیگه نشم بی بی چک بزنم یا الانم نشون میده

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
بیرون امدن ناف اونم از الان?تغییر رنگ واژن از پنج ماه بعده....زیاددرگیر علائمیا

ی خورده کم 

تغیر رنگم یعنی سیاه شده 

منم علائم دارم دو روز تا موعودم مونده 

منم سوزش معده دارم وو حالت تهوع گاهی اشتهامم زیاد شده کمردرد یکم و تیذ کشیدن شکم و ترشح 

و سوزش وزان موقعه نزدیکی هم سوزش دارم که فکر کنم عفونت هست اما امیدوارم به بارداری خداکنه این ماه دیگه حاحت گرفته باشم برام دعا کنید پری نیاد 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
انشالا هستی توکل به خدا😍

ممنون ولی خودم ریاد دلم نمیخواد قبلا میخواستم ولی الان نه

منم علائم دارم دو روز تا موعودم مونده  منم سوزش معده دارم وو حالت تهوع گاهی اشتهامم زیاد شده ک ...

منم امروز یکم سوزش معده داشتم

ایشالا بارداری