2777
2789
عنوان

خانومای وارد به قنادی

101 بازدید | 15 پست

سلام.من خیلی دوست دارم بیسکوییت درست کنم.سرچ کردم دستورای مختلفی هست.یکی بدون تخم مرغ یکی با تخم مرغ یکی شکر داره یکی پودر قندو....دستوری بلدین که هم ساده باشه هم خوب دربیاد؟ بعدشم ارزونتراز بیسکوییتای بازاری درمیاد؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه گرونتر در میاد اصلا صرف نداره نون پنجره ای درست کن خیلی ارزون در میاد

واقعا؟ چون کیک و پیراشکی درس مبکنم ارزونتر درمیاد.گفتم شاید بیسکوییتم اینجور باشه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
کیک فنجونی هم میتونی درست کنی خیلی راحته خوبم در میاد تو لیوان تو قابلمه رو گاز

کیک درست میکنم گفتم تنوع باشه

واقعا؟ چون کیک و پیراشکی درس مبکنم ارزونتر درمیاد.گفتم شاید بیسکوییتم اینجور باشه

کیک که منم خیلی درست میکنم واقعا مناسب تر در میاد اما بیسکوییت نه من راضی نبودم شاید دستوری باشه به صرفه باشه نمیدونم از این بسته های بزرگ بگیر هر دفعه بده چند تا ببره بچت

کیک که منم خیلی درست میکنم واقعا مناسب تر در میاد اما بیسکوییت نه من راضی نبودم شاید دستوری باشه به ...

بازاریو میگین؟

نون تست بگیر اگه ساندویچ میکر داری داخلش کره مربا هر چی دوست داری بزار تو میکر عالی میشه واسه چاشت ب ...

خامه عسل میشه؟ خراب نمیشه؟ پسرم مربا دوس نداره.کلن بدغذاست