2777
2789
عنوان

میخوام بخوابم ولی شوهر میگه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهانه نداره با شوهرتم رودربايستي داري ؟؟ بگو خستم خوابم مياد

گفتم میگه دلم گرفته دوس دارم برم بیرون بخاطر من درست کن

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

فعلا سيب زمينيا رو بزار ابپز بشن تا اونقتم بگير بخواب البته گوشي رو بزار رو زنگ بيدارت كنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بهونه نمیخواد. مثل دختر خوب بگو خوابم میاد. بخوابم بیدار که شدم بیا با هم درست میکنیم😊😊

اونم گف نیام کمکت ولی کلا حوصله ندارم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه نیم ساعتی بخواب بعد پاشو سیب زمینی و مرغ رو با هم بذار تو زود پز بیست دقیقه ای میپزه! تا وقت شام ده بار میشه سالاد الویه درست کنی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
۴ تا الویه نامی نو بخر  ببر😎😎😎

خوشمزه نیستن

هیچ بهانه ای نیار! سیب زمینی و مرغ رو بذار بپزه یه چُرت بیست دقیقه ای بزن! بعد پاشو تخم مرغ رو بذار ...

مرسی عزیزم ی جوری گفتی بخدا حس کردم کارمو آسون کردی برام