2777
2789
عنوان

تهدید به طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2845 بازدید | 70 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه بار دعوامون شد وسایلامو جمع کروم از عکسای عروسیم چند تا کپی گرفته بودم نفهمه اومد خونه جلوی چشش عکسلرو پاره کردم چندتاشونم نصف کردم عکس خودشو انداختم جلوش مال خودمو برداشتم داشت زجه میزد گفتم دارم میرم نذاشت گفت غلط کردم  نمیدونم این جواب بده بره همسرت یا نه

برو دادگاه درخواست طلاق بده احضاریه که بیاد دستش میفهمه باکی طرفه شما هم اینقدر ترست از طلاقو پیشش ن ...

این درسترین کارو نقطه ضعف نده دست شوهرت تا میگه طلاق بگو بسم الله فردا صبح بریم و اگه واقعا اومد برا طلاق با به اجرا گذاشتن مهریه ت دمارشو در ار و طلاقم نگیر این جوری دیگه اسم طلاق نمیاره من امتحان کردم جواب میده

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

آرامش خیلی جواب میده اگه تهدیدت کرد نترس جواب تهدیدشو نده اگه خیلی اصرار کرد بگو هر جور راحتی مهریمو تمام و کمال بده برو .میدونم گفتن این حرفا راحت نیست ولی تا کی میخواد شمارو تهدید کنه به طلاق.اگه واقعا دوستش داری و زندگیتو نمیخوای از دست بدی تو خیلی موارد کوتاه بیا ببین تغییری میکنه یا نه

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

مهریه رو بزار اجرا درس میشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
داره میگه شوهرش از ترسش از طلاق سواستفاده میکنه دائم تهدیدش میکنه این مرد اصلا قابل اعتماد نیست مریض ...

موافقم. نمنو تهدید میکرد به طلاق خونواده شو ریخت خونمون یه برخوردی کردم دست از پا درازتر برگشتن گفتم مهریه مو تمام و کمال میگیرم.. دید جواب نمیده روششو عوض کرد ایندفعه تو دعواها میگفت اصلن میزارم میرم بازم باهلش برخورد کردم. دیگه ادامه مدادم ندادم ببینم بعدش میخواد چه تهدیدی کنن. حالا من رو ندادم اینجوری بود وای به حال اوما که بترسن

برو مشاور خوب! زندگيت ارزشي كمي وقت و هزينه كردن باندازه يه مشاور رفتن رو داره

اکثر مردا با مشاوره رفتن مخالفن 

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
خسته شدم بخدا چقدر محل ندم اخه اصلا انگار نه انگار

خونواده ات میدونن؟ به پدرت بگو تهدیدت میکنه. فقط به پدرت بگو یواشکی گوشش بپیچونه. پنهانکاری اشتباهه وقتی خودت نمیتونی حلش کنی کمک بگیر