2777
2789
عنوان

طلا 423چرا خب

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 63 پست
جالبه امروز رفتم ماش بخرم گفتن خیلی وقته کم شده نیست!!!!!

من هفته پیش گرفتم کیلو۷تومن😀😀

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم الان رفت ماشین منو بفروشه.یعنی گرونترمیشه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
والا خوبه برم از داروخونه بخدم هرچند به اصلش نمیشه

من عطاری قیمت کردم عزیزم

اونا کار یه عده بود ماموریتشون تموم شد رفتن

والا ما که تو بازاریم خرید میکنیم هیچی نه تنها پایین نیومده که لحظه به لحظه بالا هم میره

مردم هم خوشحال هستن که دلار ارزون شده دلاری که فقط رو ورق ارزون شده و خرید و فروش نمیشه و رو اجناسم کوچکترین تاثیری نذاشته

هرچی من گفتم الکیه کلی بهم تهمت زدن الان اونا کجان  اونایی که میگفتن وای امبولانس اومد  ...

جالبه تعدادشون کم هم نبود...حالا چرا همه رفتین تو افق محو شدین...من گفتم دوباره گرون میشه گفتن جو روانی ایجاد نکن....انگار نی نی سایت خبر رو به بی بی سی مخابره میکنه

گیاه خشک شدش هم خوبه؟؟؟ تا گرون نشده برم بگیرم اونم نایاب نشده

همینه؟؟من دفعه اولم بود میخاستم برا شوهرم بخرم.خوبه عزیزم ک بخرم ؟

جالبه تعدادشون کم هم نبود...حالا چرا همه رفتین تو افق محو شدین...من گفتم دوباره گرون میشه گفتن جو رو ...

اونا هدفدار بودن بنظرم چند بارم بمن حمله ور شدن . خیلی هم متاسفانه خالی میبستن. میگفت گوجه دم خونه ما 1000 شده