2777
2789
ای جونمم ❤️❤️❤️

ایگوانا دستبنداتو دیدم سرذوق اومدم کلی دستبند درست کردم

اومدم بگم لحظه های خوشی که داشتم حین درست کردنشو مدیونتم😚😚😚😚

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا مامان من بعد ۱۰ سال یکی از همکاراشو دید من خانومرو به عمرم به چش ندیده بودماا خانومه کلاس گزاش ...

مامان من همیشه کسی ازمن بپرسه میگه این که هیچ

هیچوقت راضی نشد

هعی

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
منم خیلی تنبلم همیشه خونم نا مرتب وقتی مامانم یا مهمان میخواد بیاد فورا میگیریم تمیز کاری مرتب میکنم ...

نامرتب بودن با کثیف بودن فرق داره

من از کثیفی بدم میاد

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
ایگوانا دستبنداتو دیدم سرذوق اومدم کلی دستبند درست کردم اومدم بگم لحظه های خوشی که داشتم حین درست ک ...

جدااا؟؟؟وااای چ خوب مرسی ک ب یاد من بودی 😘😘😍😍😍

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
امضا حرف نداره😃😃😃😃

مث خودته🙂😚

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

ولی من از ادمای با سلیقه خیلی خوشم میاد و انرژی میگیرم

خودم یه قسمت از خونه رو تمیز میکنم برا خودم چایی میریزم میرم میشینم فقط اون قسمت رو تماشا میکنم

یعنی قشنگ کیف میکنم

ببخشید ولی بچه تو این سن باید شیطنت کنه احتمالا داره وسواس فکری عملی میگیره

منم دوست ندارم بچم اینطوری باشه

که اصلااا اینطوری نیست 

یکمش اما خوب

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود