2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 38 پست
عه منم ۷۶ ام..من حس خوبی ندارم ب زنندگیم الانم خونه دلگیر تنها تو شهر غریب تو خونه نشستم‌‌..این چیزی ...

بخون عزیزم دیر نیست منم بعد س تا بچه شروع کردم الان روانشناس هستم ارشد میخونم برو درس بخون حال کن عزیزم

منم دلم گرفته یه عالمه بچه بیچارم و دعوا کردم.😢

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روزگار 😔

مهسا دنیا خب خیلی بد شده زندگی سخته ولی خیلی چیزا داری که بتونی باهاشون خوشحال زندگی کنی اصلا اگه این سختیا نبودن زندگیمون یکنواخت میشد دیگه نمیتونستیم از خوشی بعد سختیمون لذت ببریم ولی الان میتونیم . عزیز دلم بدون ترس به هدفات فک کن و سعی کن انگیزتو بدست بیاری خیلی سنت کمه اننننقد راه نرفته عست

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عه منم ۷۶ ام..من حس خوبی ندارم ب زنندگیم الانم خونه دلگیر تنها تو شهر غریب تو خونه نشستم‌‌..این چیزی ...

بخدا حرف دل من کاش منم همت کنم خسته شدم

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
بخون عزیزم دیر نیست منم بعد س تا بچه شروع کردم الان روانشناس هستم ارشد میخونم برو درس بخون حال کن عز ...

کنکور عین قول شده برام اخه.اصلا نمیتونم برم سمت کتاب از متنا کتابم میترسم از حجم زیاد 

تیکر  قبولیم تو دانشگاه خرم اباد یا اصفهانه😍😍😍
چرا احساس میکنی دیگ خوشبخت نیستی

شوهرم اون چیزی نیست که من قبلا از همسر ایندم تصور میکردم شغل ثابتی نداره بعضی رفتاراش بچگونه ان خستم 

خسته تر از کلمه خسته☺
دلم گرفته از زندگیم  اره عقدم

هیچ دل نگرانی و اضطرابی بی دلیل نیس....خودت بهتر از هر کسی دیگه میتونی خودتو بفهمی....شاید تازه ازدواج کردی دچار تردید شدی ولی ب جنبه های مثبت فکر کن یا اگه هر مسئله دیگه ای هست برای خودت رو کاغذ بنویس هم جنبه های مثبت هم منفی برای خودت سبک سنگین کن 

شوهرم اون چیزی نیست که من قبلا از همسر ایندم تصور میکردم شغل ثابتی نداره بعضی رفتاراش بچگونه ان خستم ...

خب اینک طبیعیه هیچ وقت زندگی اونی نمیشه ک ما میخوایم.تو توخونه رو پرارامش کن مطمئن باش اون بیرون بهتر میتونه برا ارامش تو تلاش کنه

2823
2791
2779
2792