2737
2734

الان میگم واست

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



اول ی پیاز درشت رو رنده کن و تو روغن تفت بده که طلایی بشه بعدش گوشت زیاد و ریز رو بهش اضافه کن و تفت بده و ی چوب دارچین بنداز بعدش رب بزن و سرخ کن و خلال بادوماتو که از قبل دوساعت تو آب و کمی گلاب خیس کردی بهش اضافه کن و دوتا لیمو عمانی بنداز و کمی زعفران اگه داشتی وقتی جوشید زیرشو کم کن بزار چهار پنج ساعت قشنگ جا بیفته نیم ساعت آخرم زرشک سیاه و نمکشو بزن.

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
2731

برا مثلا چهار نفر

200 گرم گوشت گوساله میخوای

200 گرم گوشت گوسفندی

2 تا تکه گوشت با استخوان گوسفندی

خلال بادام 150 تا 200 گرم( مجلسی باشه 150 گرم به میزان گوشتت به جاش 100 گرم اضاف کن)

پیاز 2 عدد تقریبا درشت

رب گوجه 3 ق غ خ

چوب دارچین 1 تکه

زعفران دم کرده 1/2 استکان

گلاب 1 ق س خ

عرق هل 1 ق س خ

زرشک سیاه 2 ق غ خ سر پر

روغن کرمانشاهی یا محلی

لیمو عمانی ریز 5 عدد

اول پیازها رو رنده کن 

گوشت را قیمه ایی خورد کن

تو یه قابلمه بذار 1 لیتر آب به جوش بیاد

گوشتها رو تو آب بریز و بذار بجوشه تا کفش کامل خارج شه

یه صافی سوراخ درشت بردار

صافی را روی یه ظرف مناسب قرار بده ( میخوایم گوشت را صاف کنیم)

حالا گوشت وآب گدشت را از صافی رد کن

پیاز را همراه کمی روغن محلی روی گاز بذار تا کاملا سبک شه

گوشت را یه دور سریع بشور تا اگه کفی بهش چسبیده پاک شه

گدشت را همراه کمی زردچوبه و فلفا سیاه به پیاز اضافه کن وتفت بده

رب گوجه را اضافه کن

آب گوشتی که زیر صافی مونده را تا جاییکه آب زلاله روی گوشتها بریز ( مواظب باش کف گوست که ته نشین شده قاطی خورشت نشه)

چوب دارچین را تو خورشت بریز ونیم زعفران را به خورشت اضاف کن

خلال بادام را که از دو سه ساعت قبل با آب جوش خیس کردی صاف کن

خلال بادام را تو کمی روغن محلی تفت بده

اواسط پخت گوشت چوب دارچین را از خورشت بیار بیرون و خلال بادام را به خورشت اضاف کن

لیمو عمانیها را که از 1 ساعت قبل تو آب جوش خیس کرده ایی و تلخی گیری شده وقتی 1 ساعت از پخت خلال بادام گذشت تو خورشت بنداز وبذارریز ریز خورشت بجوشه تا به روغن بیافته

زرشکها را پاک کن وبشور و دست آخربه همراه نمک و زعفران باقی مونده تو خورشت بریز

یادت باشه این خورشت باید خیلی کم آب باشه

وقتی زیر گاز را داشتی خاموش میکردی گلاب وعرق هل را تو خورشت بریز 

خورشت را همراه چلو زعفرانی سرو کن

2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687