اول پیازها رو رنده کن
گوشت را قیمه ایی خورد کن
تو یه قابلمه بذار 1 لیتر آب به جوش بیاد
گوشتها رو تو آب بریز و بذار بجوشه تا کفش کامل خارج شه
یه صافی سوراخ درشت بردار
صافی را روی یه ظرف مناسب قرار بده ( میخوایم گوشت را صاف کنیم)
حالا گوشت وآب گدشت را از صافی رد کن
پیاز را همراه کمی روغن محلی روی گاز بذار تا کاملا سبک شه
گوشت را یه دور سریع بشور تا اگه کفی بهش چسبیده پاک شه
گدشت را همراه کمی زردچوبه و فلفا سیاه به پیاز اضافه کن وتفت بده
رب گوجه را اضافه کن
آب گوشتی که زیر صافی مونده را تا جاییکه آب زلاله روی گوشتها بریز ( مواظب باش کف گوست که ته نشین شده قاطی خورشت نشه)
چوب دارچین را تو خورشت بریز ونیم زعفران را به خورشت اضاف کن
خلال بادام را که از دو سه ساعت قبل با آب جوش خیس کردی صاف کن
خلال بادام را تو کمی روغن محلی تفت بده
اواسط پخت گوشت چوب دارچین را از خورشت بیار بیرون و خلال بادام را به خورشت اضاف کن
لیمو عمانیها را که از 1 ساعت قبل تو آب جوش خیس کرده ایی و تلخی گیری شده وقتی 1 ساعت از پخت خلال بادام گذشت تو خورشت بنداز وبذارریز ریز خورشت بجوشه تا به روغن بیافته
زرشکها را پاک کن وبشور و دست آخربه همراه نمک و زعفران باقی مونده تو خورشت بریز
یادت باشه این خورشت باید خیلی کم آب باشه
وقتی زیر گاز را داشتی خاموش میکردی گلاب وعرق هل را تو خورشت بریز
خورشت را همراه چلو زعفرانی سرو کن